Антон Хекимян се гордее със своята любима

Антон Хекимян открехна завесата на личния си живот. Тв водещият показа жена, с която има връзка. Навръх Нова година той публикува в мрежата снимка, на която е заедно с любимата си. За кратък период фотосът събра стотици лайкове. Разбира се, не липсваха и пожелания към двамата да бъдат много щастливи и да продължават все така да се обичат.

Фактът, че показва любимата си потвърждава слуховете, че Антон Хекимян скоро ще мине под венчилото. От миналото лято до сега той няколко прави заявка, че сериозно се замисля да премине към отбора на семейните мъже. Тв водещият вече е готов да създаде семейство. И въпреки, че с очарователната му любима са официално сгодени, все още не са определили дата за сватбата.

Амбициозният журналист предложи брак на своята половинка миналото лято. След предложението двамата живеят под един покрив. Половинката на Антон Хекимян също е негова колежка. Очарователната Василена Гръбчева работи за конкурентната медия - Нова тв. Но това очевидно не е пречка за двамата влюбени да са заедно, пише Ретро.бг.

В момента и двамата влюбени са съсредоточени главно в кариерата си. Колегите на Антон Хекимян са изумени от стремежа му да се превърне в истинска звезда. Той може да работи буквално денонощно и не го прави за пари, а за да се издигне в очите на зрителите.

[caption id="attachment_468112" align="alignright" width="300"]Антон Хекимян Василена Половинката на Антон Хекимян работи в Нова тв[/caption]

Покрай мълвата за завръщането на Биляна Гавазова в ефир, Антон Хекимян е изпаднал в истерия. Той не желае да дели славата със своята колежка и търси вариант да остане сам в сутрешния блок. Той постоянно търси повод да се обади на колежката си с надеждата, че ще успее да я убеди да остане у дома и да се посвети изцяло на сина си, пише Хот арена.