За пръв път Гала проговори в ефир за личния си живот

Гала е една от тв водещите, които никога не говорят за личния си живот. Този път тя направи изключение. Провокирана от слуховете, което в последните седмици се носят в медиите, тв водещата разкри факти от живота си.

Тя заяви в ефир, че всъщност раздяла между нея и Стефан, няма. Блондинката сподели, че вече й е омръзнало постоянно да го разделят и че двамата са много щастливи напук на всички неверни твърдения.

Тв водещата продължи с откровените разкрития в ефир, заявявайки че двамата с любимия й Стефан никога не са се разделяли. Тя коментира и твърденията на някои медии, че мъжът до нея има връзка с друга блондинка. Тв водещата сподели, че всичко е тръгнало от нелепа грешка. Гала е убедена, че всъщност папараците не са разпознали, че е жената до него е именно тя.

Въпреки това и тя изрази съмнение, че става въпрос за нея, тъй като устните й не толкова големи. Напомняме ви, че известно издание съобщи преди дни, че Стефан има връзка с апетитна блондинка със сочни устни.

[caption id="attachment_468101" align="alignright" width="300"]Гала Гала и Стефан са отново заедно[/caption]

Въпреки, че Гала отрича категорично слуховете за изневеря от негова страна и за последвала изневяра, истината е някъде по средата, научи "Уикенд". Изданието отбелязва, че в действителност е имало флирт между младия приятел на тв водещата и апетитна блондинка.

Флиртът между тях приключил бързо и Стефан поискал прошка от Гала. Това се случило малко преди празниците, но той бързо осъзнал грешката си. За да се извини подобаващо на любимата си, младият бизнесмен я омилостивил с резервацията за романтично пътешествие. Тв водещата му простила забежката и отново го прибрала в дома си, отбелязва Хот арена.нет.