Алекс Раева пострада: Виж какво я връхлетя!

Алекс Раева пострада: Виж какво я връхлетя!
5 (100%) 1 vote

Алекс Раева изгуби гласа си и не може да издаде нито звук!

Певицата и водеща на Х Фактор Алекс Раева сподели, че е преживяла тежко дните около Нова година. Защото точно, когато хората навсякъде пеели, викали и се забавлявали, тя не успявала да издаде нито звук. Чаровницата изгубила гласа си вследствие на тежък вирус, който я повалил на легло.

„Да, знам, че „няма“ жена е мечтата за всеки мъж и вероятно и за моя приятел Дончо, но за мен си беше кошмар“, с присъщото си чувство за хумор се шегува Алекс Раева днес, когато вече се чувства отлично и в перфектно здраве.

Алекс Раева съветва всички да се лекуват само с природни продукти

Алекс Раева съветва всички да се лекуват само с природни продукти

Тя призна, че разказва за преживяното не, за да се оплаква или да занимава хората с това какво й се е случило, а защото се е излекувала без помощта на лекарства, а още по-малко на антибиотици, пише вестник „Всеки ден“.

„Имах адски висока температура, хрема, кашлица. Всичко ме болеше и не можех да се помръдна от леглото. Но съм ината като магаре и си казах, че чудо ще стане, но хапове няма да пия“, споделя певицата.

Цели два дни тя лежала, за да може организмът да си почине добре и да не се натоварва като през това време изпила промишлени количества чай, както и редовно консумирала смес от лимони и натурален мед. Взимала също и пчелен клей, тъй като е убедена, че няма по-добро нещо за имунитета от продуктите, сътворени от пчелите.

„Никога не съм пила лекарства и „вина“ за това имат родителите ми. Те още от малка ме научиха, че човек може и трябва да се лекува само с природни продукти, защото рано или късно, всички останали медикаменти вредят на здравето. Ето ме на, и сега не се излъгах, и оздравях без химия“, хвали се колежката на Мария Игнатова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар