Фики Стораро живее в постоянен страх

Фики Стораро живее в постоянен страх
5 (100%) 2 votes

Фики Стораро е на нокти

Фики Стораро не прави и крачка без гарда си. След екшъна между него и Бирмата, синът на Тони Стораро живее в постоянен страх. Няколко дни след наградите на Планета, гардовете на Бирмата скочиха на мускулестия изпълнител. Причина за това стана флирта на почерпената Преслава с нейния колега. Младият милионер побесня от ревност, виждайки че любимата му флиртува пред всички с Фики.

След мелето изпълнителят дори потърси помощ в „Пирогов“. От тогава той си нае гардове, които са неотлъчно до него. Първоначално служителите, които бдяха за сигурността му, бяха двама. Въпреки, че вече измина почти година от екшъна между него и Бирмата, Фики Стораро все още се страхува от него. Той знае много добре, че при първа възможност милионерът ще го накаже.

Изпълнителят отмъкна любимата му под носа. От няколко седмици той и Преслава официално съжителстват под един покрив. Наследникът на Тони Стораро се нанесе при добричлийката и в  момента двамата се носят на крилете на страстната си любов, пише „Всеки ден“.

Двамата се събраха след излизането на изпълнителката от ВИП Брадър.

Преслава също не пропуска възможност да подразни Бирмата. Тя парадира постоянно с близостта си с Фики Стораро. Пайнерката непрекъснато качва техни общи снимки. Преди няколко седмици тя качи снимка от вечеря със семейството на новия й любим, която се е състояла в любимия ресторант на Бирмата.

Фики Стораро

Фики Стораро се страхува от Бирмата

Откакто не е с нея, Георги Станоев също не си губи времето. Появиха се слухове, че той е имал кратък романс с Алисия. Настоящите слухове свързват името му с това на Десислава. Двамата дори посрещнаха Нова година заедно във Велико Търново.

Последната гореща клюка около тях гласи, че Зарко се е отказал окончателно от опитите си да се събере с Десислава заради връзката й с пернишкия милионер.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар