Милен Цветков взе неочаквано решение, колегите му смаяни!

Милен Цветков взе неочаквано решение, колегите му смаяни!
4 (80%) 2 votes

Милен Цветков се е наканил да минава под венчило за втори път, шашна всичките си познати и колеги!

Милен Цветков е на път да скъса повторно с ергенлъка си. Водещият на злободневното „Часът на Милен Цветков” вече може и да е предложил венчило на чаровната майка на сина си – своята Ивета.

Двамата преживяха трус и се разделиха, но вероятно любовта им е победила, и те отново са заедно. И не само това, но двойката възнамерява да скрепи обичта си с подпис.

Милен Цветков се покая и реши да мине отново под венчило

Милен Цветков се покая и реши да мине отново под венчило

Остава мистерия дали чепатият телевизионен водещ е дал вече годежния пръстен на половинката си или още избира бижуто. По време на новогодишните празници тримата били на почивка в курортния град Банско.

Милен Цветков и неговата половинка са любители на белите спортове, и сред красотата на планините, и чистия въздух, двамата са скрепили още повече любовта си, доверяват от обкръжението на двойката. Милен Цветков и неговата Ивета са решили да отидат още по-далеч, като си кажат „да” пред олтара.

Според слуховете двамата се разделиха, защото телевизионерът си карал по старому. Късни прибирания, флирт с колежки, а на всичкото отгоре цепел стотинката, ако трябва младата му половинка да харчи нещо различно от семейните нужди.

В добавка чепатият характер на телевизионера дошли в повече и Ивета си грабнала багажа, заедно с малкия Боян, като двамата се изнесли на квартира. В деня на самата раздяла Ивета и Милен направили свидетели, и комшиите, които не видели миг покой от крясъците и ругатните, които се носели от дома на двамата.

Вероятно благоверният й все пак осъзнал липсата й, а и дългите самотни вечери му се отразили зле, затова Милен Цветков не искал да повтаря грешката с първата си съпруга. Той копнеел за уютен дом и разбирателство, и протегнал ръка за примирие с Ивета, а нещата се наредили, разкриват близки до бъдещото семейство.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар