Павел Найденов проговори за убийството на Веселин Стоименов Преглеждания: 10171

Той е бил едно от доверените лица на братята Васил и Георги Илиеви
0
5/5 - (1 vote)

Той е бил едно от доверените лица на братята Васил и Георги Илиеви

Бащата на покойния шеф на „Мултигруп” Илия Павлов – Павел Найденов разкри интересни факти за физическия ликвидатор на ВИС-2 – Веселин Стоименов.

Павел Найденов не крие, че се е познавал лично с ликвидатора на ВИС-2 – Веселин Стоименов, който бе разстрелян в петък, миналата седмица.
Според него покойният Веселин Стоименов е бил грамотен и приличен човек. Бащата на Илия Павлов твърди, че причината за показния разстрел на Веселин Стоименов е икономическа.

Той е бил едно от доверените лица на братята Васил и Георги  Илиеви
Той е бил едно от доверените лица на братята Васил и Георги Илиеви

В ефира на Би Ти Ви Найденов посочи, че разстреляният Веселин Стоименов е бил довереното лице на братята Георги и Васил Илиеви.
Докато двамата братя били живи, Стоименов е бил един от най-активно работещите за тях.
Родителят на убития преди години шеф на „Мултигруп” е категоричен, че имуществото и капиталите не изчезват.

Той подчертава, че продължават да стоят в регистрите и някой е натоварен със задачата да ги преразпредели, при все че са минали доста години от закриването на групировката ВИС-2.
Павел Найденов припомня на обществото, че спортистите, които положиха основите на т.нар. мутренски времена, са били добре познати на управляващите още в началото на прехода.

От думите му става ясно, че всички тези хора живеят в една общност и макар често пъти да биват подигравани по отношение на умствения им потенциал, те са изключително интелигентни и умни.
Павел Найденов смята, че грешката на всички тях е била, че са били млади и агресивни и това е в основата на множеството показни разстрели и убийства, които бяха извършени в годините на прехода.

Павел Найденов поясни, че най-често биват убивани тези, които са дали пари на заем на някой и той няма намерения да ги върне.
Въпреки, че от убийството на Илия Павлов са минали толкова години и до днес баща му не знае кой е убиецът му.
Неотдавна получил писмо от Европол, в което му било съобщено, че от палача на сина му няма и помен, пише vsekiden.com.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.