Забранена любов: Мерилин Монро и Кенеди лъснаха в архивен кадър

Гласувайте за статията

Архивен кадър разкрива истината за любовта на Мерилин Монро и Джон Кенеди

Мерилин Монро и Джон Кенеди седят гушнати на земята, докато вратата на хотелска стая е леко открехната. Актрисата е изтощена и тъжна, а президентът някак уморен и отчаян. Кадърът не е от пореден филм за двамата, а ретро снимка, която разтърси здраво Америка. И отново доказа колко бурни са били отношенията между двамата.

Световните медии успяха да намерят снимка на Джон Кенеди и Мерилин Монро в хотелска стая, а кадърът вероятно е първият, на който двамата наистина демонстрират интимна близост. Връзката им никога не е тайна, но дори пуританска Америка не намери сили да порицае забранената любов между Джон Кенеди и златното момиче на Холивуд Мерилин Монро.

За тайната любов на Кенеди и Мерилин Монро медиите в САЩ говореха, още докато и двамата бяха живи. Иконата на Холивуд, фаталната Мерилин и любимия президент на Америка с години бяха любимци на таблоидите, а историите за тях бяха разказани дори в книги и филми. Мерилин дълго време е любовница и на брата на Кенеди, Едуард, който също бе убит.

Загадъчната смърт на Мерилин Монро също разбуни духовете през 1962 година. Тя умира при мистериозни обстоятелства, неизяснени и до днес.

Мерилин Монро бе намерена мъртва в дома си в Калифорния в август 1962 на 36-годишна възраст, а въпросът, дали става дума за убийство или самоубийство до ден-днешен е загадка. Джон Кенеди пък загина при атентат, когато като президент на САЩ е убит.

Това е първа интимна снимка на двамата, въпреки че има достатъчно доказателство за отношенията им през годините. Дори се говореше, че тя е притискала президента да се раздели с Джаки Кенеди, за да се ожени за нея. И е заплашвала да го дискредитира пред обществото, ако не го направи.

Кенеди и Мерилин Монро

Кенеди и Мерилин Монро

Заради което намира смъртта си. Ако се вярва на слуховете, носещи се из Холивуд от десетилетия

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар