Ким Чен Ун: Нещата, които не знаем за него

Гласувайте за статията

Ким Чен Ун е считан за бог в страната си, но какво не знае светът за него

В Северна Корея Ким Чен Ун е почти смятан за божество. За западния свят той е терорист, който заплашва мира и спокойствието на цялата планета. Всъщност за Ким Чен Ун като личност се знае толкова малко, че той продължава да е енигматична фигура на световната сцена.

По повод рождения ден на лидера на Северна Корея, британският Телеграф направи списък на няколко от най-странните факти за неговата личност.
Първо, не се знае на точно колко години е Ким Чен Ун. Днес се смята, че е навършил 32 или 33 години, като неговия рожден ден е национален празник на страната. Но точната възраст не е известна.

През управлението си той провежда и силна пропаганда за идеализиране на себе си. Бегълка от страната, разкрива, че той е едва ли не Господ. „Мислехме, че може да чете дори мислите ни. Не смеехме да кажем нищо срещу него, защото очаквахме във всеки момент да се появи в дома ни и да ни пратят в затвора. Беше кошмар“, разказва тя.

Други, по-малко нереални пропагандни съобщения гласят, че се е научил да кара кола на три години, а първият си мерцедес получил на седемгодишна възраст.
На девет години пък Ким Чен Ун вече е можел да управлява яхта. Заради което е считан за истинско чудо.

Неговата прическа е единствената допустима за севернокорейските мъже. Абсолютно забранено е да се носят други прически от гражданите на страната.

Смята се, че лидерът на Северна Корея тежи 127 кг. Той най-много обича да яде пай и швейцарско сирене.

Чуждите медии многократно писаха още, че Ким си е направил пластична операция, за да прилича на дядо си.

Ким Чен Ун - най-мистериозния диктатор на планетата

Ким Чен Ун – най-мистериозния диктатор на планетата

И в крайна сметка, през април 2015 г. Ким Чен Ун се изкачил най-високата планина в Северна Корея, облечен в костюм и официални обувки, според държавните медии в Пхенян.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар