Бомба: Виж кои певици тотално си смениха физиономията с пластики!

Бомба: Виж кои певици тотално си смениха физиономията с пластики!
5 (100%) 2 votes

Кичка Бодурова, Катя от Ритон, Лили Иванова и още ред естрадни величия се спукаха от пластики!

Лили Иванова бие рекордите по пластични операции. Динозавър на сцената, тя е първа и по хирургически корекции по себе си. Още в далечната 1980 година е поискала да я ремонтират, но от концертна дирекция отказали да й плащат масрафа в Париж.

Тогава Лили използвала родни пластични хирурзи от Военна болница, за да върне младежкия си образ. Днес гранд дамата на родната естрада почти няма място по себе си, което да не е коригирала със скалпела.

Кичка Бодурова, Катя от Ритон, Лили Иванова, Нели Рангелова и други вече не са същите

Кичка Бодурова, Катя от Ритон, Лили Иванова, Нели Рангелова и други вече не са същите

Силвия Кацарова също е скрила следите от остаряването. Певицата твърди, че е доста суетна и дори да не била известна, пак би давала всичко, за да възвърне сияйния си вид. Тя е една от малкото популярни лица, които признава, че е трила бръчки и адмирира пластичната хирургия.

Още през 2008 година, миналата 60-те години певица, е опъвала бръчки по шията и лицето. Преди няколко години пък Силвия Кацарова отново легнала под ножа, за да си моделира скулите.

Само тази операция й е струвала около шест бона. Силвия Кацарова си е сложила и изкуствени импланти, които са безумно скъпи, но доста по-добри от протезите.

Кичка Бодурова също се е възползвала от услугите за изкуствена красота. Певицата от Лас Вегас твърди, че не се страхува от старостта. Но би направила всичко възможно, за да се чувства комфортно и удобно със себе си, за да изглежда добре.

Кичка Бодурова не само е опъвала бръчки. Самата тя преди години се е хвалела, че е открила невероятен пластичен хирург. Той живеел в Русия и бил от Боливия. При него ходели да връщат младостта си Алла Пугачова и президента Владимир Путин.

Владимир Тапия Фернандес вършел чудеса със скалпела и изобщо не се забелязвали белезите от лифтинга на челото и лицето. 60-годишната певица има и изкуствен бюст. Тя самата не признава, но от снимките й от миналото личи, че пазвата й е доста по-бедна тогава, отколкото сега.

Пък и самата Кичка обича да ходи с рокли с деколтета, от които надничат бомби, които изобщо не приличат за жена на нейната възраст.

Катя от „Ритон” също е лягала под ножа. Половинката на Здравко си е наблъскала солидна порция ботокс на челото и в тази част липсват мимики. Освен това устните й са пълни с хиалурон, а и има корекции на носа си, което сега е малко и чипо. Бившата брадърка е и с изкуствен бюст, разкриват слухове от гилдията.

Нели Рангелова също изживява втора младост. Певицата е с гладка и опъната кожа, има доста силикон и изглежда много по-добре от миналото. Поп звездата харесва новата си визия и изобщо не се впечатлява от клюките по неин адрес.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар