Лютви Местан унижи публично красивата си съпруга

Шармантната Ширин Местан получи нов удар от съпруга си Лютви Местан. Политикът отново подложи на публично унижение законната си половинка.

Вчера, когато се проведе пресконференцията на бившия политически лидер в сградата на БТА, той изненада всички, появявайки се заедно с любовницата и съпругата си. Лютви Местан влезе в в сградата едновременно с двете, пише "Всеки ден". Публична тайна е аферата му с бившата спортна министърка Мариана Георгиева. Познанството им датира още от студентските години. Двамата са завършили заедно филология.

Запознати твърдят, че аферата й с Лютви Местан й осигурила министерското кресло. Мариана Георгиева влезе в жълтата преса не само заради връзката си с Местан, но и заради култовите си реплики.

Големият медиен скандал, който гръмна с нейно участие, беше преди няколко години. Тогава гардовете на Лютви Местан затвориха известен столичен ресторант и не позволиха на никой да припари до него, тъй като вътре обядваше бившият вече лидер на ДПС с Мариана Георгиева.

Унизена от постоянните забежки на съпруга си и  най-вече от показността на връзката му с Георгиева, преди известно време реши да се разведе с него. Точно тогава съдбата й нанесе още един жесток удар. Очарователната Ширин Местан научи, че е болна от рак. От едната й буза е била отстранена голяма бучка.

[caption id="attachment_467803" align="alignright" width="300"]Лютви Местан Лютви Местан се появи на пресконференцията заедно със съпругата и любовницата си[/caption]

Въпреки уверенията на лекарите, че след отстраняването й се е излекувала, не след дълго ракът се завръща със страшна сила и отново напомня за себе си. Ширин Местан претърпява още една операция. Раните по лицето си оправдава с операцията и  така опровергава появилите се слухове, че Лютви Местан й посяга.

Приближени до семейството са категорични, че причина за заболяването на красивата Ширин Местан са изневерите на съпруга й. Красивата Ширин се поболяла от мъка.