Лична драма разтърси живота на Дарина Павлова

Лична драма разтърси живота на Дарина Павлова
5 (100%) 1 vote

Госпожа Мулти би шута на Джулио Берути

Животът на Дарина Павлова бе разтърсен от поредната драма.

За щастие Дарина Павлова не е от жените, които ще ближат рани и ще излеят тонове сълзи по поредния мъж, отишъл си от живота им, но все пак случката не е много приятна.

Всъщност Дарина Павлова сама е сложила край на поредната си любовна авантюра. Мълвата носи, че е била шута на младия левент Джулио Берути. Причина за категоричното й решение станала изневярата му с колежката Кристина Локът, твърдят родни актриси, близки до Дарина Павлова. Тя била категорична, че няма да търпи подобно отношение и определила случилото се като неуважение спрямо нея, което няма как да бъде толерирано.

Госпожа Мулти би шута на Джулио Берути

Госпожа Мулти би шута на Джулио Берути

Очевидно Дарина Павлова е доста властна жена. Макар да се носят слухове, че си позволява забежки с редица известни личности по всичко личи, че тя е категорична, че мъжът до нея трябва да й бъде верен. Дали все пак ще успее да намери такъв мъж си остава загадка, но пък за сметка на това нищо не й пречи да бие шута на всеки дръзнал да й изневери, а след това да се огледа за поредния млад левент наоколо.

За разлика от много български жени, които при подобно стечение на обстоятелствата не искат да видят повече неверника, Дарина Павлова го е изритала само от интимния си живот. Иначе двамата с Джулио Берути си остават приятели, твърдят от обкръжението й.
Слуховете носят, че Дарина Павлова е обещала на Берути да продуцира някои от бъдещите му филми и въпреки случката възнамерява да изпълни обещанието си.

В. „Телеграф” отбелязва, че случката се е разиграла точно в дните преди Коледа. Припомняме, че няколко месеца преди това се носеше мълвата, че Дарина Павлова се е омъжила за Джулио Берути като се подчертаваше, че двойката е подписала железен предбрачен договор, в който било отбелязано, че актьорът може да целува други жени само служебно, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар