Скандал: Мария Илиева изригна срещу Гери-Никол! (още подробности)

Скандал: Мария Илиева изригна срещу Гери-Никол! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Мария Илиева скочи срещу младата Гери-Никол съвсем неочаквано!

Поп кралицата Мария Илиева изгуби благия си нрав и широка усмивка и скочи срещу младото дарование Гери-Никол. Причината е в страха на певицата, че 17-годишната варненка ще я измести в битката за наградата най-добра ар енд би певица на предстоящите награди „Академия 359“.

Те ще се проведат на 5 февруари, а хора от организаторите вече са убедени, че малката сладурана ще покаже червен картон на кака си Мария Илиева. Припомняме, че двете парчета на Гери-Никол – „Ела и си вземи“ с Криско, както и широко одумваното „Момиче като мен“ се радваха на огромен успех и рекордна гледаемост в ютуб.

Мария Илиева ревнува от младата Гери-Никол

Мария Илиева ревнува от младата Гери-Никол

„Мария не е на себе си, защото не може да си престави как така една „пикла“ с жълто около устата, която е направила само две парчета, е наредена редом до нея на подобни престижни награди. Камо ли да вземе голямата награда. Тя е убедена, че си има йерархия, която трябва да се спазва и че, за да ти дадат правото да участваш в подобен род номинации, трябва да имаш поне няколко години успешен труд зад гърба си“, разкриват източници, близки до певицата.

Из светските среди обаче упорито се шушука, че не това е причината Мария Илиева напоследък да не се изказва особено ласкаво за Гери-Никол. Реалният й мотив била ревността.

Не е нужно да напомняме, че освен Гери-Никол, другият нашумял напоследък варненец, е рапърът Атанас Колев. Който е и последното завоевание на Мария Илиева в личен план.

„Кака Марче трепери от ужас, че славата на Гери-Никол ще я доближи до Наско Колев, с който така или иначе се срещат често. А той е младо и красиво момче. Познайте от три пъти коя ще предпочете до себе си – сочното парче Гери-Никол или Марийка, която може да е лачена, но вече си минава за стара чанта“, сплетничат из музикалните среди.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар