Ето защо Маги Желязкова не иска да роди от любимия си Георги!

Маги Желязкова иска сватба, но не ще бебе
1

Маги Желязкова иска да бъде булка, но не ще и да чуе да роди дете на Георги!

Маги Желязкова е готова да мине под венчило втори път. Дори е съгласна да вземе фамилията на гаджето си Жоро – Сидерова. Двамата са заедно от известно време и тя е напълно съгласна отново да стане семейна жена.

Бившата телевизионна водеща обясни и дали иска отново да става майка. Хубавицата разкри, че повече желае да си живее живота с бъдещия си съпруг и да обикалят по света, отколкото да сменя памперси.

Маги Желязкова иска сватба, но не ще бебе
Маги Желязкова иска сватба, но не ще бебе

Тя била вече на възраст не да дундурка бебе, а да се радва на прелестите на живота. Освен това и двамата имат деца от другите си бракове, които вече са пораснали. Жоро се разбирал перфектно с нейния син и моделката е навита повече да дават обич и разбиране на наследниците си, отколкото да имат още едно, макар и общо бебе.

Маги Желязкова и екс съпруга й Боби Манекена били родени на един и същи ден. Общото между тях било, че са работохолици и много държали на семейството и децата.

Преди да се раздели окончателно с хотелиера, бившата моделка говореше непрекъснато, че двамата много си допадат и за петнадесет години брак той нито веднъж не е джиткал сам по заведенията и не се е прибирал в ранните часове на деня.

Истината обаче се оказа съвсем друга и двамата се разделиха окончателно. След като си хвана новото гадже, Маги Желязкова наистина стана неузнаваема.

Тя промени външния си вид, визията, но започна отново да ходи разкрепостено разсъблечена и непрекъснато афишираше щастието си с новия по социалната мрежа. Явно, колкото й да твърдеше, че брака й с Боби Манекена е бил перфектен, той по някакъв начин я е подтискал.

От любовта си с новия тя буквално разцъфтя и се разхубави. А и започна да се облича като тийнейджърка. Спортува усилено, за да поддържа перфектна фигура, за да не отстъпва по нищо на свежия си любовник.

Преди била дива, сега – смирена и кротка до мъжа до себе си. Екс манекенката споделя, че е щастлива и мечтае отново да работи в телевизия. Иска да прави късно вечерно предаване, като води с гостите си интимни разговори.

1 коментар
  1. Красавецът казва

    Тая грознобойница и фда иска вече, няма ка да му роди наследник на въпросния – тая жаба е преминала 40-те и няма как да ражда вече…Пък и каква мискае с тия разширени ноздри – пълен боклук! не ме занимавайте с това чучело!

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.