Рекордьор: Виж на какви палати и имоти се радва Росен Плевнелиев!

Рекордьор: Виж на какви палати и имоти се радва Росен Плевнелиев!
3 (60%) 2 votes

Росен Плевнелиев има най-тузарските имоти сред политическата гилдия!

Росен Плевнелиев притежава най-лъскавите имоти сред родните политици. Президентът има три къщи, които наистина са великолепни. И не само като архитектура, ами и в материален аспект. Безспорна перла в короната е палатът му в Халкидики.

Той е с уникална гледка към Бяло море и към горите на Атон. Местните гърци твърдят, че само незастроен парцел там струва най-малко милион евро. Колко е броил президента за това бижу, сами можем да се досетим.

Росен Плевнелиев наистина живее като крал

Росен Плевнелиев наистина живее като крал

Другата му къща е разположена на брега на морето. Буквално, защото тя се намира на скалите край Черноморец. Елегантната вила има басейн и барбекю в двора, а на гледката към морето не пречи никакъв друг имот.

Освен това до нея достига асфалтов път, около три киломенра, който се използва само от президента и неговото семейство. Дали сделката е честна и прозрачна можем да гадаем, щом скалните образования над морския бряг са си държавна собственост.

Слуховете носят, че имотът не е закупен легитимно и честно. Освен това той е разположен на първа линия, а парите, които е броил президента Росен Плевнелиев, отново са внушителни като сума.

Третият лъскав имот се намира в полите на Витоша. Там държавният глава разполага с луксозна вила. Тя се намира в тузарския квартал за баровци, наречен „Резиденшъл парк”. За него Плевнелиев се е бръкнал с около половин милион в евро.

И това са само част от имотите на Росен Плевнелиев. Още като министър на регионалното развитие, в правителството на Бойко Борисов, той пазарува имоти на килограм. В далечната 1999 година се сдобива с няколко собствености на централни столични улици.

Има апартамент от над сто квадрата и две ателиета. Още тогава бъдещият държавен глава къта в банковите си сметки дванадесет милиона лева.

В с. Баня пък семейство Плевнелиеви са изкупили стотици декара земя. Те са пазарували и в планинския курорт Банско, където имат апартаментен комплекс „Тамплиер”. И списъкът не свършва само с това.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Рекордьор: Виж на какви палати и имоти се радва Росен Плевнелиев!”

  1. Стоян Вълев

    ян. 13. 2016

    Дай боже всеки му!

Добавете коментар