Кошмар: Разкритието за Джена ще ви шокира!

Кошмар: Разкритието за Джена ще ви шокира!
5 (100%) 1 vote

Джена е напълно променена, дори близките й не могат да я познаят!

Джена е различна, откакто е гадже с Атанас Стоев-младши. Поп фолк дивата толкова се е вдала в любовта си към малкия канар, че напълно е изоставила семейството си. Тя вече има ново и това е на оркестър „Канарите”, недоволстват читатели.

Брюнетката е загърбила роднини и приятели, като най-страдаща от студеното й държане е сестра й Борислава. Доскоро момичето й беше дясната ръка, ходеше с нея по участия и бе плътно до кака си. Но след като получи годежния пръстен от Наско, Джена се промени коренно, пише Хотарена.нет.

Джена не е същият човек, който беше, кълнат се познатите й

Тя толкова е влюбена в младежа, че тази година дори не поздрави родителите и сестра си с коледните празници. И не си направи труда да отскочи до родния Разград, камо ли да подари нещо на скъпите си хора. Певицата на „Пайнер” изведнъж спря й издръжката на сестра си, която бе плътно до нея от началото на кариерата си. Двете почти не си говорят , а и малката вече не ходи с нея по участия.

Джена празнувала светлия християнски празник с новото си семейство, оркестър Канарите.

Откакто в живота й присъства малкия канар, тя тотално игнорира най-близките си, буквално ги изхвърли на улицата, недоволстват и нейните фенове. И приятелите й са шокирани от поведението й. Тя непрекъснато разказва, че е намерила мъжа на сърцето си и колко е щастлива с младия Наско, но истината е съвсем различна.

Младежът, който е с цяло десетилетие по-малък от фолкаджийката, използвал Джена като златна кокошка, а тя харчела с шепи пари по него.

Вместо Наско да се грижи за годеницата си, става обратното. Тя харчи по него, а той тъне в невиждан лукс. В добавка двамата са непрекъснато по скъпи ресторанти, обзавежда го с маркови дрешки, кара лъскави коли и ходи на места в чужбина, които преди не си е помислял, че може да посети.

Дори и годежния пръстен, с който Джена парадира, пак е с нейни пари, възмущават се почитателите й. А тя тръгна по участия занемарена, раздърпана, като дори загърби и ангажиментите си.

Заради пълния игнор, който Джена е наложила на сестра си, тя се е сближила с Преслава. Джена и Преси не са си първи дружки, но колежката й обръща специално внимание на Борислава, купонясват заедно. Малката дори предпочете да покани на рождения си ден Преслава, а не сестра си, което я вбесило.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар