Николета втрещи Фейсбук: Виж какво публикува!

Николета втрещи Фейсбук: Виж какво публикува!
5 (100%) 1 vote

Николета Лозанова отново обърна прожекторите към себе си, но този път май се оля!

Николета Лозанова изстреля поредната си шокова провокация в социалната мрежа. Този път на прицел са нейните колежки, които ще се борят за титлата Мис Плеймейт 2016.

След като „вкара в леглото си” мъже от световна величина, като Филип Плейн или по-скоро й се искаше, тя започна да дава съвети на бъдещите си колежки от позицията на вряла и кипяла в бранша. В типичният си самодоволен тон, водещата на „Папараци” се опитва да „дава акъл” на бъдещата звезда как и по какъв начин да се държи.

Николета Лозанова за пореден път разбуни "кошера"

Николета Лозанова за пореден път разбуни „кошера“

Вероятно тя дърпа предварително ушите на претендентките на титлата, защото за нея те не работят достатъчно. Нито се снимат разхвърляни по различни списания или във виртуалното пространство, нито се женят за футболисти като нея.

А да не говорим, че и не са станали водещи на подобен жълт таблоид, както го направи тя, разбира се с „благословията” на продуцентите Иван Христов и Андрей Арнаудов.

Няма начин, Николета Лозанова винаги се е взимала за месия, а при последното й изказване дори призна, че е „богопомазана”, но сега прехвърли границите, коментират потребители.

Защото хем дава съвети на кандидатките за слава, хем ги нокаутира с „признанието”, че тя всичко знае и те няма как да минат за мажемелачки, щом всички хватки за това, вече са й патент.

Провокативно Николета Лозанова не спира да демонстрира колко много се грижи за тялото и лицето си, като постоянно залива мрежата с фотосите си. Към това явно иска да приучи да правят и бъдещите мис плеймейтки, ако наистина желаят името и физиономията им да не бъдат забравени, веднага щом свърши конкурса.

А самата тя публикува календар в лъскава мъжка библия, като на неговите корици са физиономиите и имената на дванадесетте претендентки за Мис Плеймейт 2016.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар