Бередин съсипа Антония Петрова с тази новина

Съпругът на Антония Петрова е пред фалит
0

Руският богаташ е пред фалит

Миската Антония Петрова изпадна в несвяст, след като Александър Бередин й сервира скандална вест.

До неотдавна Антония Петрова сякаш беше олицетворение на богатство и охолен живот, но по всичко личи, че красивата приказка за Пепеляшка е към своя край и няма да завърши добре.
Охолният живот на Антония Петрова-Бередин е не път да се сгромоляса с гръм и трясък.

Съпругът на Антония Петрова е пред фалит
Съпругът на Антония Петрова е пред фалит

Запознати издават, че Антония Петрова направо изпаднала в несвяст след като Александър Бередин й сервирал кошмарната новина.
Оказва се, че руският богаташ, за когото Антония Петрова се омъжи е пред фалит.
Това никак не е пресилено и опасността е много голяма.

Очевидно половинката на Антония Петрова не се намира в силен период, след като успя да пропилее повече от три милиона евро в неуспешни проекти и инвестиции в имоти в Созопол и Синеморец.
На всичкото отгоре Александър Бередин и съдружникът му вложили луди пари в покупката на пътнотранспортна техника с надеждата, че ще успеят да се докопат до някоя концесия за поддръжка и ремонт на пътища.
Уви обаче плановете им не се осъществили.

Зложелатели вече потриват доволно ръце и очакват с нетърпение момента, в който Антония Петрова ще падне от доста високо. Други пък залагат на това дали любовта й е истинска и са категорични, че ако Антония Петрова не се е омъжила по сметка ще остане до съпруга си каквото и да се случва.

Освен споменатите до момента загуби, половинката на Антония Петрова изгубил още половин милион лева в инвестиция в родния й град Перник, където за пореден път не случил.
Положението на Александър Бередин никак не е леко и ежедневно десетки подизпълнители и съдружници му звънят по телефона, тъй като им дължи пари.

Запознати издават, че за да изчисти поне малка част от дълговете си, руският богаташ занесъл част от скъпите накити на Антония Петрова в заложна къща. За негово огромно разочарование обаче, те били оценени на едва 20 хиляди лева, пише pik.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.