Лютви Местан виновен за драмата в семейството му

Последните шест години са изключително тежки за семейството на Лютви Местан. Очарователната съпруга на политика Ширин Местан преживява най-големия кошмар в живота си. Шармантната дама е диагностицира с рак. Това се случва в момента, в който решава да се разведе.

Унизена от постоянните изневери на съпруга си, Ширин Местан решава да се разведе с него. Точно тогава лекарите й съобщават страшната вест. На едната й буза се появило странно топче. Притеснена, съпругата на Лютви Местан потърсила медицинска помощ. Незабавно е била оперирана за отстраняване на тумора.

Ударите за красивата Ширин Местан не свършват до тук. Малко след като лекарите я уверяват, че е здрава, тя научава, че ракът се е завърнал. Съпругата на Лютви Местан претърпява втора операция. Заради раните по лицето й от интервенцията се появяват слухове, че политикът й посяга. Красавицата опровергава тези твърдения, въпреки че съпругът й постоянно я подлага на публично унижение.

Запознати коментират, че красивата съпруга на Лютви Местан се поболяла от мъка заради постоянните му изневери. Най-фрапираща е връзката му с бившата спортна министърка Марияна Георгиева, за която се твърди, че е стигнала до министерското кресло благодарение на връзката си с него.

Преди време гардове на политика затвориха известен столичен ресторант и не допускаха никой вътре, защото Лютви Местан обядваше там с любовницата си.

[caption id="attachment_467716" align="alignright" width="300"]Лютви Местан и Ширин Местан Ширин Местан се поболяла заради изневерите на Лютви Местан[/caption]

Близки до политика не могат да повярват, че той причинява това на Ширин Местан, тъй като дължи живота си на нея. Двамата се запознали в болница, след като при тежка катастрофа загинали двама техни общи приятели. Лекарите не давали надежда, че Лютви Местан ще проходи отново след инцидента. Благодарение на Ширин той се върнал към живота. Тя била неотлъчно до него. Дори се научила да му поставя инжекциите.

Ширин Местан отгледала сама сина си от Лютви Местан, тъй като той бил прекалено зает с политическата си кариера, пише ПИК.