Боби Скенера направи интересни разкрития за България

Боби Скенера направи интересни разкрития за България
5 (100%) 1 vote

Астрологът твърди, че най-доброто за страната ни тепърва предстои

Астрологът Борислав Котев, по-известен като Боби Скенера направи интересни разкрития за България.

Като начало Боби Скенера побърза да успокои обществото, че почти няма човек, на когото да е направена магия. Той призова да не се доверявате на врачките, чиято единствена цел е да ви вземат парите.

Наричат Борислав Котев Боби Скенера, защото може да постави диагноза на всеки един човек само като го погледне. Няма нужда от никаква медицинска техника.

Астрологът твърди, че най-доброто за страната ни тепърва предстои

Астрологът твърди, че най-доброто за страната ни тепърва предстои

Боби Скенера посочва, че магията винаги може да бъде видяна в хороскопа и уточнява, че тя се вижда като точка на определена планета. Веднага след това обаче астрологът посочва, че са изключително малко хората, на които наистина е направена магия.

Макар мнозина да се заблуждават, че магиите могат да се правят от тъмнокожите гадателки, Боби Скенера, е категоричен, че това не е лесно и може да бъде направено само от човек, който е учил доста.
Освен това магиите трябва да бъдат съобразени с движението на планетите, а не както обясняват голяма част от уж маговете.

Боби Скенера посочва, че от неговия учител Паскалев, който е бил ученик на Петър Дънов знае, че Учителят е смятал България за черния дроб на света. Именно нашата страна е чистилището на целия свят и не случайно Петър Дънов е казвал, че светът е организъм, а ние носим отговорност за чистотата му, тоест за черния дроб, който представляваме.

Освен това Петър Дънов подчертавал, че именно това е причината, поради която на българска земя се раждат хората, които имат да изкупуват различна карма. Това е и причината, поради която животът в страната ни никак не е лек. На всичкото отгоре според пророчествата на Учителя, всяка организация, до която се докоснем ще се разпада, защото такава ни е кармата.

В заключение Боби Скенера посочва, че според пророчествата на Дънов най-доброто за България тепърва предстои, но ние няма да бъдем живи, за да го видим, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар