Настъпи котето: Десислава се подигра с Лили Иванова, примата е бясна! (подробности)

Настъпи котето: Десислава се подигра с Лили Иванова, примата е бясна! (подробности)
5 (100%) 3 votes

Десислава стъпи накриво и този път си взе белята с гаврата с Лили Иванова!

Победителката в Биг Брадър Ол Старс Десислава май се е взела твърде насериозно, щом се осмели да захапе не някой друг, а великата родна прима Лили Иванова. Този път обаче Деси настъпи котето по опашката, тъй като на всички е ясно, че макар и на години, Лили помни и не забравя.

Чутовната изцепка на Десислава се разиграла навръх Нова година, когато блондинката заработваше поредния си хонорар в кръчмата на Галена и Галин във Велико Търново.

Десислава обърнала нечетен брой чашки и дръпнала яка гавра с примата на родната естрада Лили Иванова

Десислава обърнала нечетен брой чашки и дръпнала яка гавра с примата на родната естрада Лили Иванова

След като обърнала порядъчно количество чашки и изчерпала докрай вървежния си репертоар, Десислава заложила на старо, но златно и подкарала неостаряващите песни на Лили Иванова. През цялото време обаче ги пеела така, сякаш иронизира примата.

„Айде, стига – това нейното си беше чиста гавра. Лигавеше се на микрофона, чупеше ръце и стойки… Какво е това, ако не брутална подигравка с Лили Иванова. На която и на малкия пръст на крака не може да стъпи. За пореден път Десислава се изложи здраво и показа, че селянчето и в палат да го вкараш, пак си остава селянче“, разказват присъствали в заведението клиенти.

В един момент Десислава се натряскала дотам, че забравила текстовете на песните и се наложило да повика на помощ Галена, която й тикнала под носа листове с написаните думи.

„Какво да ви кажем – добре, че беше Галена, та купонът да бъде на ниво, защото Десислава се оля. Дали причината е това, че Зарко Савов я натири и не иска да й види и очите, или просто си е такава, но малко срам понякога си е необходимо да има човек. И приличие“, възмущават се източниците, тотално разочаровани от поведението на иначе привидно кротката Десислава.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар