Кали направи страшна мръсотия на Преслава, тя не може да повярва!

Кали направи страшна мръсотия на Преслава, тя не може да повярва!
5 (100%) 1 vote

Кали разкри публичната тайна на Преслава, постъпката й е откровено мръсна и брутална!

Изпълнителката Кали направи непростимото – да говориш зад гърба на своя нищо неподозираща колежка, при това откровени мръсотии.

Точно това бе „подаръкът“ и за Преслава, която онемя от чутото. И дори не разбира как е възможно подобна гнусотия да излезе от устата на нормална жена.

Кали и това, което наговори за Преслава и Фики Стораро, беше нечуван цинизъм

Кали и това, което наговори за Преслава и Фики Стораро, беше нечуван цинизъм

Кали в предаването „Папараци” открехна за отношенията между Преслава и Фики Стораро. По време на новогодишните празници Кристина Патрашкова бе събрала няколко известни имена, които разкриха тайните на хайлайф персони.

Кали, с типичния си навик да разбулва тайни, заяви, че между Преслава и Фики Стораро е имало нещо повече от приятелство. Тя захапа колежката си Бони, която поиска да се измъкне от ситуацията и въпроса на Кристина Патрашкова, дали между двамата певци е имало нещо повече от колегиално отношение.

Кали дори се скара на Бони, като я накара да признае, че добричлийката и младия Стораро са имали гореща заигравка в кревата. Смутена от нападателният тон на Кали, Бони се опита да изклични, като каза, че също е излизала в общи компании с Фики Стораро.

Само че устатата Кали не я остави и дъх да си поеме. Колежката й веднага я засече, че тя обаче не била „спала с него”.

На което ромската перла не можа да отговори нищо. Вероятно клюката, че Преслава и Фики са имали своята любовна авантюра ще излезе истина. Въпреки, че топ певицата на „Пайнер” и младата надежда на поп фолка не демонстрират открито отношенията си, те са факт.

Изпълнителката не се притеснява да показва привързаността си към младия певец, дори и на публични места. Още когато беше във ВИП Брадър, източници разкриха, че Преслава и Фики са се срещали на скрито, щом певицата излизаше от Къщата, заради служебните си ангажименти.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар