Дженифър Лопес шашна света с неочаквано признание!

Дженифър Лопес шашна света с неочаквано признание!
4.5 (90%) 2 votes

Дженифър Лопес смая всички с признанието си – та каква трудност е това за нея?!

Дженифър Лопес все още мечтае за сватба. Тя иска тежка брачна церемония в църква и бяла рокля. Световната знаменитост има три брака зад гърба си, но това не й пречи да копнее за още. Първи в списъка й през 2004 година е Марк Антъни.

Певецът и Джей Ло се ожениха в дома си в „Бевърли хилс”. След което се разделиха през 2011 година. После певицата се омъжи за сервитьора Оджани Ноа. И с него нещата не потръгнаха, а неговото място се зае от съпруг номер три, танцьора Крис Чъд.

Прекрасната Дженифър Лопес мечтае за църковен брак, кой да предположи?!

Прекрасната Дженифър Лопес мечтае за църковен брак, кой да предположи?!

Сега Дженифър Лопес се радва на новата си любов. Той се казва Каспър Смарт, но звездата разкри в интервю, че няма намерение скоро да осъществи мечтата си с него. Двамата се събират и разделят още от 2011 година, когато беше разводът й с първия й съпруг.

Въпреки разликата в годините, Дженифър Лопес е на 46, а гаджето й на 28, тя никога не се е чувствала добре, както с тази своя тръпка. Любовта им обаче е на приливи и отливи, а сега вълната вероятно е „приливна”. Двамата обаче са прекарали заедно новогодишната нощ в Маями.

Актрисата и певица има две деца от първия си съпруг Марк Антъни. Наскоро тя заяви, че се чувства добре в кожата си.”След четиридесет години е най-хубаво, защото изобщо не си губиш времето за глупости”, заяви поп дивата.

Дженифър Лопес разкри още, че с или без връзка тя се чувства щастлива. Никой не може да ти направи щастието ти, за това трябва да се постараеш самия ти, е мнението на модната икона.

Но определено Дженифър Лопес и гаджето й, танцьора Каспър Смарт минават за перфектното семейство, когато са заедно и не се карат. Той се грижи добре за децата й, близнаците Макс и Ейми, които са от брака й с Марк Антъни.

Двойката живее в Куинс, Ню Йорк, а екс съпруга й във Флорида с новата си жена. Затова той няма голяма възможност често да вижда наследниците си от поп звездата.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар