Ненчо Балабанов и Йоанна сервираха изненадваща вест

Ненчо Балабанов и Йоанна сервираха изненадваща вест
5 (100%) 2 votes

Актьорът предложи брак на изгората си

Актьорът Ненчо Балабанов, който се прослави с имитациите на премиера Бойко Борисов и певицата Йоанна Драгнева сервираха изненадваща вест.

След серия от изневери и от двете страни и малко повече от месец, след като признаха официално, че са разделени, Ненчо Балабанов и Йоанна отново летят на крилете на любовта. Нещо повече, двамата дори са взели решение да сключат брак.

Актьорът предложи брак на изгората си

Актьорът предложи брак на изгората си

Близки до Ненчо Балабанов издават, че той не е спирал да обича Йоанна, но заради слабите си ангели й е сложил рога с няколко съблазнителни дами.
Певицата също не му останала длъжна и му върнала подобаващо изневярата.
Мълвата носи, че изгората на Ненчо Балабанов му е изневерила с „важен фактор” от ГЕРБ, за да бъде издигната кандидатурата й за общински съветник.

Интимните авантюри и на двамата обаче се оказали безсилни да сложат край на връзката им и в крайна сметка двамата отново се събраха.
Приятелки на певицата разкриват, че тя била съсипана след раздялата си с Ненчо Балабанов и плачела денонощно.
След като актьорът се изнесъл от дома, в който живеели заедно тя дори не искала да стъпи там, тъй като всичко й напомняло за любовта, която изгубила.

Ненчо Балабанов също не бил на себе си и признал пред приятели, че е допуснал сериозна грешка.
Отначало актьорът помолил Йоанна на колене за прошка, но тя се опасявала, че може отново да разбие сърцето му. След това се стигна до обяснението му в любов, което написа в социалната мрежа, надявайки се, че след като признае грешките си, Йоанна ще му повярва.

Веднага след Нова година Йоанна замина за Дубай, за да се срещне със стар приятел. Ненчо Балабанов бил силно притеснен, че ще я изгуби окончателно и разузнал от общи познати къде смята да отседне. Така организирал изненада на Йоанна като на всичкото отгоре си наел стая на нейния етаж.
Когато го видяла, тя се разплакала от вълнение, а той се възползвал от момента и й предложил брак, падайки на колене и поднасяйки й диамантен пръстен.

Сега се очаква двамата да насрочат дата за сватбата, пише vsekiden.com.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар