Годжи преодоля любовната мъка

Годжи сияе от щастие. Басистът се подмлади и причината за това не е пластична операция, а новата му любов. От няколко седмици той има връзка с млада дама. Той е бил засечен с нея по коледните празници и очевидно тя не му е роднина.

Очевидци споделиха пред Ретро.бг, че двойката е била засечена в навечерието на коледните празници в известен столичен ресторант и след вечеря отпрашила в неизвестна посока.

Според запознати новата мистериозна приятелка на Годжи е таньорка в някои от нощните клубове, които той посещава.

Преди няколко години той се раздели с приятелката си Станислава Лефтерова и преживя много тежко раздялата им. От мъка той залитна по хазарта. Годжи за малко да остане на улицата. Той дори заложил дома си, за да има пари да играе хазарт. Тогава се намесил Слави Трифонов, благодарение на когото Годжи успял да излезе от пропастта.

Връзката на басиста с балерината Станислава продължи дълго. Той се държеше с нея като с принцеса, угаждаше й за всичко. Водеше я на почивка по екзотични дестинации и дори й купи джип.

Балерината изневери на басиста с по-млад от него футболист и връзката им приключи. Годжи преживя много тежко раздялата си с нея. Утеха намери единствено в алкохола и хазарта. Според запознати, басистът е профукал повече от половин милион в известно столично казино.

[caption id="attachment_467602" align="alignright" width="300"]Годжи Годжи с нова любов[/caption]

Притеснен за своя приятел, Слави Трифонов направил и невъзможното да го измъкне от лапите на порока. Той умишлено започнал да бави парите на Годжи, за да няма какво да залага. Постоянно го затрупвал с нови задължение и на практика басистът работел денонощно. Слави Трифонов дори го посъветвал да се сближи с бившата си съпруга, от която има две деца.

Годжи го послушал и благодарение на бившата си жена и на децата успял да забрави за хазарта.