Атлантите са живи? Мистериозен феномен в Башкирия

Атлантите са живи? Мистериозен феномен в Башкирия
5 (100%) 3 votes

Живи ли са атлантите? Феномен в Башкирия отново върна въпроса на преден план

Живи ли са атлантите? За последователите на професор Ернст Мулдашев този въпрос дори не се нуждае от отговор, тъй като са убедени в този факт. Самият той отново подхрани предположенията, че гигантите все още живеят на Земята, скрити в огромни пещери и могили, след като откри гигантска стъпка в Башкирия.

Курганите, както нарича находката си Мулдашев, според него е само още един маркер, че гигантите съществуват и то не само в Сирия.

„Изучавал съм могили на атланти в Сирия, натъкнах се на такива и в Русия. Според мен те са живи и са в състояние „сомати“ — само консервация. И в един хубав момент ще се събудят“.

Пред „Аргументи и факти“ Ернст Мулдашев разкрива, че в Сирия е открил над 70 мъртви града на атлантите. В района на Халеб са намерени цели 7 гроба на гиганти, както и следа от гигант с дължина от 90 см.

Ернст Мулдашев е убеден, че в епоса „Урал Батир“, характерен за Башкирия, се отнася именно за времето на атлантите. Той е категоричен, че тук не може да се говори за заимствани истории като тези за Гилгамеш от шумерската митология, а за обяснение на регионален катаклизъм, случил се преди 13 000 години и позволил тук да живеят не само великани, но и лъвове.

„Мисля, че в Башкирия се намира именно гробът на Урал Батир и ние го намерихме, близо до връх Шатак. Освен това около мястото има доста странна енергия—трева не расте там, хората не смеят да го приближат, а животните отдалеч го заобикалят“, разкрива още той.

Живи ли са атлантите?

Живи ли са атлантите?

Освен гроба на един от атлантите, в района на село Бурзян вярват, че се пази необичайна каменна могила, в която в състояние на сомати се намира жив гигант атлант. Той спи в седнало положение, като се вярва, че могилата поддържа температура от +4 градуса.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар