Ирена Милянкова ще дари живот на петото си дете това лято

Моделката Ирена Милянкова ще стане майка за пети път. Появата на детето, което тя носи в утробата си, се очаква това лято. Моделката има 4 деца от скандалния Росен Чолов. Тя се раздели окончателно с Чолата след като той беше осъден за сводничество. Причина за раздялата им се оказа не само присъдата му, но и постоянните му скандали между двамата.

От по-малко от година Ирена Милянкова има връзка с брокера Николай Чолаков, който е баща на петото й дете. Откакто моделката е с него, тя сияе от щастие, коментират приближени до нея. Животът й се е преобърна на 360 градуса. Въпреки, че вече има четири деца, тя се за миг не се поколебала дали да дари настоящия си любим с дете, научи "България днес".

След появата на петото й дете, децата в семейството ще станат общо седем, тъй като Никола вече има две деца от бившата си съпруга, пише Блиц, цитирайки изданието.

Моделката се запознала с него покрай бизнеса си с недвижими имоти. След като преустанови работата си като модел, тя започна да се занимава с продажба на имоти.

Бременната блондинка трепери над 4-те си деца. Тя се страхува, че баща им може да ги настрои срещу нея. Поради тази причина тя не му позволява да се среща с тях.

[caption id="attachment_467481" align="alignright" width="300"]Ирена Милянкова Ето я бременната Ирена Милянкова[/caption]

Красавицата все още не може да се отърси от ужаса, който е преживяла заради него. Запознанството им датира от повече от 15 години. Когато двамата се запознали 29-годишната моделка, била едва на 14 година. Чолата я заставил да практикува най-древната женска професия и редовно й посягал. По-късно тя роди 4 деца от него.

Трудностите за Ирена Милянкова не свършват и след като той влиза в затвора. Грижата за децата й и финансовата им издръжка падна върху нейните плещи.