Сензация: Хана от „Малки сладки лъжкини“ хвърли бомба с неочаквана новина!

Сензация: Хана от „Малки сладки лъжкини“ хвърли бомба с неочаквана новина!
4 (80%) 4 votes

Прекрасната Хана от „Малки сладки лъжкини“ взриви феновете си по света с неочаквана новина!

„Малки сладки лъжкини” ще се завърне на екран от 12-ти януари. Голямата изненада е, че екранната Хана, която се изпълнява от сладката Ашли Бенсън вече е сгодена. Но тийн феновете на актрисата ще са изумени.

Защото Хана се завръща в новия сезон на завладяващия сериал с огромен диамант на пръста си, което означава сватба. Но този, който ще стане бъдещ съпруг на 23-годишната актриса няма нищо общо с героя от сериала, Кейлъб.

Хана от "Малки сладки лъжкини" вдига сватба

Хана от „Малки сладки лъжкини“ вдига сватба

Новата любов на красавицата е Джордан. В неговата роля ще се превъплати австралийският актьор, който вече събира много харесвания по социалната мрежа. В популярния сериал той ще има роля на моден бос, при когото Хана ще започне работа след като се завърне от Европа.

Хана и Кейлъб ще бъдат поставени на изпитание в новите серии. Защото връзката им ще се „люшка” между Америка и Стария континент, заради честите й и командировки. И накрая малката екранна Хана, в ролята на Ашли Бенсън ще се влюби в своя шеф.

Преди това актрисата имаше връзка с колегата си Джеймс Франко. Тя разкри в сензационно интервю, че не се притеснява от коментарите на хората. Дори в пресата да се появят обвинения, че е дебела, не би се разстроила, защото се чувства удобно в собствената си кожа.

Холивудското откритие се изкачва стремглаво по стълбицата на кариерата си, като огромната й мечта е да спечели „Оскар”.

Тя, както и в сериала обожава ярките момичешки дрехи и обича класни модни корифеи в света на модата. За себе си Ашли Бенсън често е казвала, че е купонджийка по душа и обича да лудее по заведенията.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар