Шок: Виолета изгони Китаеца навръх ЧНГ, съсипа го!

Шок: Виолета изгони Китаеца навръх ЧНГ, съсипа го!
5 (100%) 1 vote

Виолета натири Китаеца за ЧНГ, той рухна от ужас!

Тузарят Китаеца получи адски гаден новогодишен подарък. Николай Първанов, известен като Китаеца, бе изритан от дома си точно преди настъпването на новата 2016 година.

На неговата съпруга Виолета й писнало от безконечните му изневери и увъртания, и му показала вратата преди празника. Затова бившият любовник на поп фолк певеца Азис остана навръх Нова година сам като куче.

Виолета най-сетне събра смелост и натири Китаеца

Виолета най-сетне събра смелост и натири Китаеца

Раздялата между неуспешния музикален продуцент и нереализираната поп фолк дива не е за първи път. Но вероятно е последна, защото Виолета не искала да прави повече компромиси със себе си и да се връща назад.

Китаеца също потърси социалната мрежа, за да изплаче цялата си болка от раздялата. На личната си страница във Фейсбук той написа, че мъката от раздялата е голяма и той бил само на метри от къщата и дома си, но не събрал смелост да прекрачи прага.

Бившият брадър признава за грешки, които е направил не само през изминалата година, но и преди това. Той се надява цялата мъка, която е причинил на останалите да му бъде простена и те отново да го приемат. Вероятно това е отчаян зов и към неговата половинка, която обаче останала безмълвна на напъните на Китаеца да проси милост.

Припомняме, че в един от сезоните на ВИП Брадър Китаеца влезе, за да изчисти имиджа си. Тогава той каза, че това, което е имало между него и костинбродският славей, било просто за пред камерите и медиите, а между тях нямали креватни заигравки.

Китаеца толкова усърдно реши тогава да се очисти от истината за своята ориентация, че налетя много нагло на красавицата Калина Паскалева.

В студиото на Ники Кънчев обаче неговата законна половинка се опита като лъвица да го защити, като оправда похотливецът със затвореното пространство и изрече изтърканите фрази, че е отличен баща и съпруг.

Но вероятно разочарованието и лъжата са си казали тежката дума, и най-накрая Виелата се е предала пред очевадната истина.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар