Доналд Тръмп взриви с признание: Клинтън и Обама създадоха ДАЕШ!

Гласувайте за статията

Доналд Тръмп призна, че ако седне на президентското кресло, Америка ще спре да се меси толкова в световната политика

Доналд Тръмп взриви с признание. Кандадът за президент на САЩ обяви, че Америка е виновна за кризата в Близкия изток. И понеже това не му беше достатъчно, допълни още, че ако той стане президент, няма да позволи страната да върви по същия път, а ще ограничи ролята й в световната политика.

„Ако Америка не се месеше във всеки проблем, светът би бил далеч по-спокойно място“, заяви още кандидатът за президент. Той даде недвусмислена заявка, че ако седне в Овалния кабинет на Белия дом, би обърнал по-голямо внимание на ситуацията в собствената си държава, вместо да се занимава със световните проблеми.

Въпреки декларациите си за ненамеса във вътрешната политика на страните от Близкия изток, Тръмп не се извини за фала си с мюсюлманите. В края на миналата година той обиди немалка част от гласоподавателите си, твърдейки, че в Америка, хора изповядващи исляма не са добре дошли. И те ще бъдат прогонени, ако бъде избран за президент.

Покрай думите на Доналд Тръмп, скорост започнаха да набират и опасните ку-клукс-клан формации, които са сред най-опасните в САЩ. Както е известно те са с ясно изразени расистки наклонности и думите на Тръмп, само им дадоха възможност да се изявят по-силно отпреди.

Кандидатът за президент обаче побърза да взриви и с още едно признание: Клинтън и Обама седят зад създаването на ДАЕШ (ИДИЛ)

“Хилъри Клинтън създаде „ДАЕШ“ заедно с Обама. Да, много добре знам какво говоря–заедно с Обама! Двамата имат около себе си прилично голяма група хора, които нямат нито чест, нито морал и те работят с тях“, заяви още той.

Доналд Тръмп взриви с признание

Доналд Тръмп взриви с признание

Дори да не се намерят доказателства за изявленията на Доналд Тръмп, изявленията му срещу Клинтън провалиха президентската й кампания. А веднъж избран за президент, милиардерът трудно би могъл да бъде съден. Що се отнася до предизборните резултати, той все повече набира популярност сред обществеността.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар