Евгени Минчев унижи Боби: Провинциалист

Евгени Минчев не може да прости на Борислав
0

Евгени Минчев отказва да прости на Боби за унизителните му разкрития

Евгени Минчев се изгаври с Борислав от Къртицата

Евгени Минчев се изгаври жестоко с Борислав от Къртицата. Паркетният лъв отказва да прости на гиганта унизителните разкрития, които направи за него в Биг Брадър Ол Старс и използва всяка една възможност, за да му отмъсти за думите.

Евгени Минчев не може да прости на Борислав
Евгени Минчев не може да прости на Борислав

Минчев не смята да подмине начина, по който Боби се опита да си докара евтина популярност като заяви, че Минчев му е искал голи снимки. Които Борислав му изпратил, въпреки, че се пише на голям мъжкар и човек, който си пада само по жени.

Защо е изпращал интимни снимки на Минчев тогава, все още е спорен въпрос. Заради поведението му, пи арът буквално се е заел да го срине, което не е особено трудна задача, предвид факта, че Боби не излезе с особено добър имидж от Къщата. Ами по-скоро си навлече подигравките на зрителите.

Към които се присъедини и Евгени, в типично негов стил. „Той е просто един провинциалист и бъдещето му е на село“, категоричен е Минчев. И допълва, че прическата на Борислав е като за клуб за хомосексуалисти, а евтините му блузи със змийски принтове и камъни допълнително правят визията му евтина, предават от Hotarena.net.

„Няма да го правя известен, катоо говоря още за него“, лаконичен е паркетният лъв.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.