Ето каква е причината за престоя на Дарина Павлова в Дубай

0

От няколко седмици Дарина Павлова е в Дубай

От няколко седмици Дарина Павлова е в Дубай. Мадам Мулти дори си купи апартамент в емирството и има намерение да остане там.

От няколко месеца в арабската държава живее щерката на Илия Павлов – Венцислава, която е от брака с първата му съпруга. Тя се омъжи за богатия ливански олигарх Терек Микнас. Съпругът й е с двойно гражданство – турско и ливанско. Той е син е един от най-заможните предприемачи в емирството. Въпреки потеклото си, Терек решил сам да обезпечи живота си и да започне бизнес без подкрепата на родителите си. Младият предприемач, който има няколко дипломи от престижни американски и европейски колежи, отдавна е направил първия си милион.

Месеци след приказната му сватба с Венцислава, на бял свят се появи тяхната първородна дъщеря Алба. По повод коледните празници Дарина Павлова се отчете подобаващо. Тя пръсна над 50 000 долара за подаръци на внучка си. Въпреки, че Венцислава не е биологично дете на Мадам Мулти, тя я обожава и искрено се радва на щастието й.

Щастливата баба дори написа в мрежата, че появата на Алба е най-големият й подарък за 2015 година.

Дарина Павлова
Дарина Павлова търси богата снаха в Дубай

В момента с Дарина Павлова е и синът й Илия-Калоян. Младежът следва в престижен американски колеж. След като задоми щерка си, Дарина Павлова търси жена за сина си, научи „България днес“. Въпреки, че не му липсват обожателки, вдовицата мечтае да снаха от знатен род. Тя се надява да се сроди с някоя от известните арабски фамилии и поради тази причина е решила да остане за по-дълго в Дубай.

Носи се слух, че освен за богата снаха, Мадам Мулти се оглежда и за нови бизнес партньори . Тя има планове да започне нов бизнес в арабската държава с част от милионите, който покойният Илия Павлов й завеща.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.