Преслава милионерка – откъде са парите й?

1

Банковата сметка на Преслава набъбна с един милион само за 2015 година

Преслава стана милионерка. 2015 година се оказа много успешна за изпълнителката на лекия жанр. През изминалите 365 дни сметката й набъбна с цял милион и Преслава спокойно може да се нарече милионерка. И докато за родните ни милионери, доказването на произхода на парите им е голям проблем, то за Преси това не е така.

Изпълнителката може да даде обяснение за всеки лев, постъпил в банковата й сметката. Хонорарът, който тя получава на участие е в размер на 6 000 лв. Сумата набъбва двойно, когато изпълнителката пее зад граница, т.е. 6000 евро.

Годината беше изключително успешна за пайнерката и графикът й беше постоянно запълнен. Стабилно попълнение в банковата й сметка донесе и участието в Биг Брадър. Според слуховете, които усилено се носят в публичното пространство, пайнерката е получила най-високия хонорар. За краткия си престой в Къщата тя е прибрала цели 200 000 лв.

Половината от сумата й е била удържана като комисионна от нейния продуцент. Но въпреки това Преси отново е с най-висок хонорар, тъй като за нея са останали чисто 100 000 лв, което също никак не е малко, особено на фона на хонорарите на останалите звезди.

Голяма част от приходите на Преслава се дължат и на участията й преди изборите. Партиите се надпреварваха да я канят на участия, въпреки че за предизборните кампании тя пя срещу двоен хонорар.

Преслава
Преслава заработи 1 милион през 2015 година

Засилен интерес към Преслава има и от частния бизнес. Собствениците дори на малки провинциални фирми са готови да се бръкнат дълбоко, за да рекламира Преслава бизнеса им.

Най-малки са попълненията в банковата й сметка като приходи от авторски права и продажба на албуми.

Преди няколко месеца Преслава отвори нова страница в живота си. Тя прекрати връзката си с младия милионер Георги Станоев, въпреки щедрите му жестове към нея, пише Хот арена.

1 коментар
  1. Име (задължително) казва

    Защо ни занимавате с този миндил Преспала,май всичко си изкарва с преспиването с точните хора-изводите на такова поведение са за вас

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.