Джино направи неочаквано разкритие

0

Джино направи неочаквано разкритие за себе си

Джино Бианкалана направи неочаквано разкритие. Брадърът опроверга едно от твърденията, които се носят за него в медийното пространство. Той заяви пред „Блясък“, че не е милионер, а просто човек, който работи много. Джино не одобрява начина, по който продуцентите на формата са го представили във визитката. Той изрази възмущението си от факта, че е представен като глезено момче, което е свикнало да получава всичко наготово и без много усилия.

Джино сподели, че всичко от клипа към визитката – колата, дрехите и часовника, е негово. Той допълни, че всичко е постигнал с много и труд и работи усилено, за да запази високия си стандарт на живот. Победителят от риалити формата подчерта, че счита себе си за успял човек, а не за милионер. Той припомни отново историята на семейството си, което е започнало от нулата, далече от родината.

Бианкалана сподели, че семейството му притежава транспортна фирма и освен с този бизнес се занимава и с отдаване на имоти под наем. Нашенецът заяви, че малко преди старта на формата, той започнал собствен бизнес в САЩ. Предмет на дейност на фирмата е тунинговане на коли. Брадърът призна, че бизнесът му все още не се е развил на нивото, на което той желае. Той сподели, че когато се прибрал в България, за да участва в Биг Брадър, нямал намерение да остава за дълго тук.

Джино
Джино призна, че не е милионер

Откакто форматът приключи, Джино е в България и все още няма намерение да се прибере обратно в САЩ.

Той влезе в риалитито като бившия на Джена и беше единственият участник, който не е част от родните ВИП-ове. Но това не се оказа пречка, зрителите да го изберат за своя любима звезда.

На финала той успя да измести звезди от ранга на дует „Ритон“ и Кичка Бодурова.

 

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.