Вижте измъчваше доскоро чаровната Меги от "Търси се"

Чаровната Меги от "Търси се" крие мъчителна и болезнена тайна. Доскоро тв водещата живееше в постоянен страх, но за щастие той ще остане в отиващата си 2015 година. Отскоро чаровната брюнетка е нов човек и живее без страхове, изпълнена с положителни емоции, научи Клюки.бг.

Причина за това е появата на бял свят на дългочакания й син. Именно с майчинството са свързани всичките й страхове. Меги Димчева се страхувала не само за това, но и за брака си. Две години преди да се появи на бял свят сина й, тя сключи брак с Ивайло Фичев, който отдавна е прехвърлил 40-те. Тогава Меги от "Търси се" наближавала 40-те и се страхувала, че няма да успее да зачене. Страховете й били свързани и с това, че бракът й с Ивайло няма да просъществува, ако не го дари с дете.

Близки до тв водещата разкриха, че още преди да срещне настоящия си съпруг, тв водещата била обсебена от мрачни мисли. Мисълта, че всичките й приятелки са семейни, а тя все още е сама, не й давала миг покой. Меги дори започнала да мисли, че има магия и това е причината да живее сама. Постоянният страх и притесненията станали причина за нервните изблици на Меги от "Търси се". Тв водещата често изпадала в депресивни състояния и плачела без причина.

[caption id="attachment_467104" align="alignright" width="300"]Меги от "Търси се" Меги от "Търси се" се страхувала, че няма да успее да зачене[/caption]

След като срещнала Ивайло в началото тя се успокоила, но с напредване на времето страховете, че няма да успее да зачене, се завърнали със страшна сила. Нестабилността и несигурността на Меги започнали да се отразяват негативно на връзката с настоящия й съпруг. За щастие всички тези неприятни мигове вече останаха в миналото и тази Нова година тв водещата ще посрещне с любимите си хора.