Николета Лозанова влиза в ново амплоа

Николета Лозанова втрещи феновете си с решението, което взе. Плеймейтката обяви в социалната мрежа нещо, което никой не е предполагал, че тя би направила.

Бившата на Валери Божинов направи равносметка за изминалата 2015 година. В мрежата тя качи колаж от свои снимки и снимки на дъщеря си. За изминалата година тя написа, че е била за нея период, в който е имала възможност да научи важни уроци не само от живота, но и определени хора, за което им благодари. Ни Ло не скри, че е имало моменти, в които е била тъжна и отчаяна, но благодарение на един човек е успяла да преодолее всичко това.

Човекът, който й дава сила да преодолее всички трудности по пътя си, това е малката Никол. Плеймейтката сподели, че виждайки усмивката на своята дъщеричка, бързо забравя за всички несгоди. Николета Лозанова издаде и бъдещите си планове. Тя сподели, че ще напише автобиографична книга. Изказването й шашна всички. Едва ли някой е очаквал, че именно Николета ще реши да стане писателка.

Ни Ло продължи откровената си изповед с думите, че главата за 2015 година ще бъде озаглавена "Целуната от Бог". Брюнетката допълни, че тази година за пореден път се е убедила в достоверността на това твърдение, а именно, че е целуната от Бог.

[caption id="attachment_467101" align="alignright" width="300"]Николета Лозанова Николета Лозанова ще пише книга[/caption]

Тя сравни изминалата година с 2011-та, когато на бял свят се появи Никол. Николета Лозанова продължава равносметката си за изминалата година с думите, че е имала възможността да изхвърли страхливците от живота си и да освободи място в багажа за стойностните хора. Тя допълни, че ако хората престанат да я приемат като медиен продукт и вникнат в живота й, ще се научат да мечтаят като нея и да сбъдват мечтите си.

За финал Николета Лозанова завършва с думите, че няма търпение да изживее 2016 година, която за нея ще бъде приказна и изпълнена с още повече любов, пише "Всеки ден".