Истината: Деян Топалски едва издържал Гергана! (ето защо й би шута)

Истината: Деян Топалски едва издържал Гергана! (ето защо й би шута)
5 (100%) 1 vote

Гергана Капзамалова стъжнила живота на Деян Топалски с болестната си ревност!

Деян Топалски и Гери от „Женените” вече не са двойка. Двамата се разделили преди около половин месец. Причината за окончателната разлъка била ревност, която Гергана Капзамалова изпитвала към ММА боецът, разкриват от обкръжението им.

Гери не могла да се примири с връхлетялата слава на гаджето си и фенките, които му се лепели като мухи на мед. След участието му във ВИП Брадър, спортягата не успявал да се отърве от момичета, които го преследвали по всевъзможни начини.

Деян Топалски излетял с 300 от Гергана, заради чудовищната й ревност

Деян Топалски излетял с 300 от Гергана, заради чудовищната й ревност

Ревнивата Гери не желаела да се примири с неговата известност и решила всеки да си поеме по собствения си път, вместо да си вдигат скандали. Тя го ревнувала и още докато беше в Къщата на Големия брат, заради заигравката му с топ певицата на „Пайнер” Преслава.

След като излезнал от реалите формата обаче, двамата стоплиха отношенията си и Гери му простила присантиманта към популярната певица. Сега обаче нещата отново били силно обострени и излизали извън контрол. Това и истерията около персоната на Деян, Гери не могла да преглътне повече.

Припомняме, че часове, след като напусна Къщата на ВИП Брадър, Деян Топалски написа в личния си профил, че Гергана Капзамалова е единствената жена за него и той я обича безумно. Постът му бе провокиран от различните щекотливи коментари, че боецът е хлътнал яко по една от най-желаните певици на „Пайнер” и май вече е изстинал към момичето, което го чака навън.

По думите му Преслава била страхотна като човек, но между тях не е имало повече от приятелство и общи мисии, които трябвало да изпълняват като екранна двойка, написа тогава спортиста. А участието си във ВИП Брадър Деян Топалски нарече една „голяма глупост” и вече на свобода обяви, че са заедно с Гергана, въпреки жълтите писанията, които вече са ги разделили.

Тогава нещата успяха да се уталожат и Гери му прости, но сега тя повече не искала и не успявала да преглътне неговата популярност.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар