Диляна Попова отмъщава на Асен Блатечки

Навръх Коледа Диляна Попова намери начин да си отмъсти на Асен Блатечки. След като слуховете за сватба между Диляна Попова и Асен Блатечки бяха отхвърлени и стана ясно, че двамата отдавна не са двойка, красавицата отново ближе раните сив самота. Въпреки, че няма никакъв шанс синеоката красавица някога да се събере с бащата на сина си, тя все още таи надежда, че някой ден може да се случи това.

Моделката е бясна на актьора за това, че избра съпругата си Катерина пред нея и Борил. Диляна Попова реши да накаже бившия си, лишавайки го от възможността да прекара един от най-светлите празници със сина си. Без да предупреди Асен Блатечки, Диляна Попова заминала със сина за село Гулянци, където е родното й място.

Актьорът е тъжен от факта, че тя му отне възможността да прегърне сина си на Коледа. Съпругът на Катерина нямал възможността да подари на сина си подаръка, който му купил за празника. Запознати коментират, че случващото много му тежи, пише Ретро.бг.

Но въпреки това вече е направил своя избор да остане при майката на дъщеря си и едва ли някога ще се върне при Диляна Попова. Моделката също не се отказва от него и тайничко се надява, че някой ден ще се случи чудо и Асен Блатечки ще се върне при нея. Запознати коментират, че шансовете това да се случи са минимални и актьорът не би напуснал никога Катерина.

[caption id="attachment_467061" align="alignright" width="300"]Диляна Попова Диляна Попова отмъщава на Асен Блатечки чрез Борил[/caption]

Той се раздели с Диляна Попова само няколко месеца след като тя го дари със син. Актьорът живя с тях  едва няколко месеца, след което взе окончателно решение да се върне при съпругата си.

Докато живее с Диляна, той се разкъсваше между Борил и щерка си Катерина. Тийнейджърката отказва категорично да приеме второто дете на баща си.