Кабалистът Гал Сасон направи прогноза за страната ни за настъпващата 2016 година

Кабалистът Гал Сасон направи прогноза за страната в ефира на Нова тв. В предаването на Гала той предсказа каква ще бъде годината не само в световен аспект, но и за България. Очаква ни една година изпълнена с трудности, в която ще се пренесат негативните аспекти от 2015-та.

В световен аспект ще станем свидетели на още терористични актове. Отделни личности ще се изявят като герои, тъй като ще се противопоставят на тероризма и на заплахата от него. Холивудският астролог поясни, че този неблагоприятен аспект е обусловен от ретроградния Меркурий и заради него в средата на юни и септември ще изживее отново събитията от кървавия 13 ноември.

Годината на огнената маймуна вещае неблагоприятни събития и за страната ни, която ще има проблеми със страните съседки, както и с ЕС. Кабалистът отговори на въпроса на Гала дали България е заплашена от терористичен акт. Той заяви, че в хороскопа на страната ни не вижда такава негативна тенденция за разлика от хороскопа на други държави, в които тя е ясно изразена. Положителен аспект за страната ни се очертава след 2023 година, категоричен е Гал Сасон.

Той предвижда фалит на много големи предприятия и възход за други. Топ астрологът съветва всеки, който подписва документи да внимава много. Препоръката му към мениджърите на големите компании е през идната година да не се разделят с част от персонала си, а да направят всичко възможно да го запазят.

[caption id="attachment_467040" align="alignright" width="300"]Гал Сасон Гал Сасон направи прогноза за 2016 година[/caption]

Ретроградният Меркурий предполага избягването на подписването на договори и започването на новия начинания особено в периодите от пети до 26-ти януари, 28-ми април до 22-ри май, 30-ти юни до 22-ри септември, 18-ти декември до 8-ми януари през 2017 година.

Като цяло новата година е изключително подходяща за започването на нови проекти, но трябва да се избягват горепосочените периоди, категоричен е Гал Сасон, пише БЛИЦ.