Къци Вапцаров рухна: Лекарите му съобщиха лоша новина! (подробности)

Къци Вапцаров рухна: Лекарите му съобщиха лоша новина! (подробности)
4.75 (95%) 4 votes

Къци Вапцаров се стараеше да живее ултра здравословно, но какво се оказа на практика?!

Шоуменът Къци Вапцаров не е на себе си вече няколко месеца, след като лекарите му съобщиха лоша новина. Къцамун, който през час мереше кръвното си налягане в Къщата на Вип Брадър и нагъваше само полезни храни, плодове и ядки, научи, че кръвната му картина хич не е за завиждане.

Някои от показателите на русокосия симпатяга изобщо не били в нормата, а шокът му дошъл оттам, че според медиците, причината за това състояние е точно начинът, по който се храни от години.

Къци Вапцаров ужасен от новината, че вместо да го направи здрав като бик, вегетарианството го е разболяло

Къци Вапцаров ужасен от новината, че вместо да го направи здрав като бик, вегетарианството го е разболяло

Фактът, че изцяло изхвърли месото от трапезата си и се превърна във върл вегетарианец, изигра лоша шега на Къци Вапцаров, който дори беше на път да се превърне в хипохондрик, пише вестник „Уикенд“.

„Горкият, много се изплаши. Отиде да си направи един съвсем рутинен преглед, когато лекарите му сервираха това. Изобщо не го очакваше, защото считаше, че живее и се храни по начин, който му гарантира барем 100 години живот“, разкриват близки до господин Невада.

Откакто разбрал, че липсата на месо удря по здравето му, Къци Вапцаров моментално решил да го върне обратно в менюто си и вече с наслада похапвал крехки пържолки и сочни кюфтенца.

Той все пак е извадил късмет, че е хванал навреме ситуацията, преди вегетарианството да нанесе по-тежки или дори непоправими вреди на организма му. Съпругата му Меги била тази, която му се карала най-много и му забранила да пипа кашуто, ако преди това не си е изял порцията месо.

След един или два месеца Къци Вапцаров трябва отново да отиде на преглед, за да се установи тогава дали смяната на хранителния режим е оправила нещата, или ще се наложи да приема витамини и субстанции под формата на лекарства.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар