Щуро: Ето какво погоди Ирина Тенчева на Иван! Преглеждания: 14805

Ирина Тенчева връчи официално тигана на Иван Христов
0
5/5 - (1 vote)

Ирина Тенчева разкри каква изненада и направила на любимия си мъж Иван Христов!

Ирина Тенчева зарадва мъжа си Иван Христов с тиган. Продуцентът получи този дар от своята половинка на светлия християнски празник с една единствена цел, да прави вкусни палачинки.

Като главен готвач в кухнята се изявявала телевизионната водеща. Но често тя била сменяна и от своя съпруг Иван. Той също майсторял различни вкусотии над печките и тиганите, и затова блондинката решила да го зарадва с този необходим кухненски предмет.

Ирина Тенчева връчи официално тигана на Иван Христов
Ирина Тенчева връчи официално тигана на Иван

Още повече, че цялото семейство обичало палачинките, заради което наличието на тигана станал ценна придобивка.

Въпреки многобройните си ангажименти, Иван Христов обаче намирал време да помага в домакинството и в кухнята на телевизионната водеща. Миналата година Иван Христов и Ирина Тенчева сключиха тайно брак. През пролетта на тази им се роди техния малък син Самуил.

Малчуганът е четвъртото дете в семейството. Ирина Тенчева има от предишния си брак две деца – дъщеря и син. Продуцентът има щерка Ава от колежката на съпругата си Вихра Петрова. Двамата с Вихра се разведоха през 2012 година, в тежки съдебни и извънсъдебни дела.

Основната причина за раздялата им стана това, че Иван Христов откри любовта в лицето на Ирина Тенчева, която водеше едно от продуцираните от него предавания. Това обаче не успя да му прости бившата и поведе битка, в която използваше като щит 12-годишната им вече дъщеря.

Много пъти оттогава Христов е подчертавал, че най-голямата му болка си остава това, че е имало дълги периоди, през които не е успявал да се види с дъщеря си Ава заради екс съпругата си. Той дори не се е чувал и по телефона с нея, като категорично му е забранявано и казвано, че той няма никакво право на това.

Единствената възможност това да се случва е ставало, когато детето му е било в детска градина. Тогава директорката на същата му е съдействала, за да се види с малкото си съкровище. Днес продуцентът й е изключително благодарен.

Иван Христов е подчертавал многократно, че в лицето на Ирина Тенчева е открил „истинско съкровище” и е много щастлив с нея.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.