Лютви Местан напусна депутатското си жилище

Лютви Местан
2

Лютви Местан вече няма да живее в служебния си апартамент

Лютви Местан се мести в елитния квартал Бояна

Лютви Местан се изнесе от депутатския си апартамент. Вече бившият лидер на ДПС е изнесъл багажа си от служебния апартамент, който му се полагаше като на народен представител от ДПС. И който обитаваше заедно със съпругата си Ширин.

Лютви Местан
Лютви Местан

Двамата вече ще живеят в елитния столичен квартал Бояна, в къщата, в която доскоро беше Юджел Атилла, бивш заместник-министър на транспорта. Той е сред най-близките хора на семейство Местан като дори беше кум на сватбата на дъщерята на екс лидера Елис заедно със съпругата си Елван.

Елис е наследничка на Местан от първия му брак с Нурсен Атасой, която от дълги години живее в Турция. И която също е много близка с Атиллла, с когото са от едно и също село.

Към момента самият Лютви Местан е в Момчилград, тъй като се опитва да събере последователи за нов политически проект. Въпреки, че беше изключен от всички структури на ДПС, Местан все още се възползва от охраната на НСО, която му се полага като на народен представител, предават от hotarena.net.

Генерал Ангел Антонов, шеф на НСО, потвърди, че гардовете все още пазят бившия ДПС лидер, но те са намалени като бройка.

2 коментара
  1. Туркия ке падне казва

    Съселяни, изтласкани от превратностите на времето по върховете на РъБъ… До вчера ходели по нужада на дворното бунище, а днес правят сватби за милиони, къщи в Бояна и край Босфора, а държавни пазванти ги обслужват (може би перат копринените боксерки на Местаня и кюлотите на Ширин). Българският ватман се радва на мухлясала панелка в Обеля и чифт наденици ментé, удавени в евтина бира, а паши и бейове трупат несметни богатства, кълнейки се в портрета на дякон Левски на развален български… Петко капитане, няма ли да станеш от гроба и да изтрепеш тази сган агарянска? 😉

  2. Име казва

    Дано скоро и мястото му в Бояна му стане тясно! Долен предател на народа! За няколко милиона продаде и най-свидното си! Сигурно и губернаторско място са му отредили за бъдещия район! Дано само няма толкова балами да последват тази въшка! Пу!

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.