Веселин Маринов извън кожата си: Няма да й го простя!

Веселин Маринов извън кожата си: Няма да й го простя!
5 (100%) 1 vote

Веселин Маринов и Николина Чакърдъкова здраво се изпокараха, той дори заплаши с дело!

Веселин Маринов бил бесен на изпълнителката на македонски хитове Николина Чакърдъкова. Всенародният любимец имал уговорка с народната певица, която тя така и не изпълнила.

Двамата се разбрали тя да изпълни няколко песни и хора с ансамбъла си на концерта на Веско Маринов миналата седмица в НДК. Тя обещала, че ще му даде едно рамо и ще сгрее публиката подобаващо, преди той да се появи на сцената.

Веселин Маринов наранен жестоко и бесен на Николина

Веселин Маринов наранен жестоко и бесен на Николина

Веселин Маринов пък й обещал да отиде да промотира изявата й на 17-ти декември, като Николина Чакърдъкова се заканила да запълни най-голямата зала „Арена Армеец”.

Преди това обаче народната певица не забравила да поиска от Веско два бона хонорар. Тя казала, че парите не са за нея, а за танцьорите и оркестъра й, които ще бъдат на сцената.

Тъй като народната любимка отдавна се взема за звезда, а и за бизнес дама, защото притежава собствена фолклорна медия, настояла шлагерния изпълнител да й плати за труда. Веско Маринов се съгласил и бил спокоен, че тя ще изпълни поетия ангажимент.

Каква била неприятната му изненада, когато само ден преди събитието Николина съобщила на Веселин Маринов, че няма да дойде, защото е в трескава подготовка за собствената си изява на сцената.

Тя обещала, че ще му върне парите, но няма и миг свободен, защото няма капка свободно време за своя концерт.

Това вбесило поп фолк изпълнителя. Той не знаел как ще запълни времето, през което било предвидено на сцената да излезе Николина Чакърдъкова с ансамбъла и с оркестъра си.

Певецът се заканил да си търси правата в съда, заради неуважението и проваления ангажимент, който бил изцяло по вина на народната певица. Той също отказал да й даде едно рамо и за нейната сценична изява, въпреки обещанието.

И вместо да се появи на сцената в залата в уречения ден и час, Веско Маринов отпътувал за Германия. Певецът отишъл на гости на дъщеря си, която там следва.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар