Истината за Ивана и Джена смая всички, резилът е огромен!

Истината за Ивана и Джена смая всички, резилът е огромен!
5 (100%) 1 vote

Ивана и Джена не могат да се траят, но причината им е повече от абсурдна!

Ивана и Джена таят стара вражда в сърцето си, въпреки че двете са влюбени в двама братя. Джена е сгодена и на път да мине под венчило с малкия Атанас Стоев-младши, докато кака й Ивана мачкала чаршафите с батко му Стоян.

Въпреки че две от най-хитовите певица на музикалния мастодонт „Пайнер” може да се окажат етърви, враждата помежду им не само не стихва, ами се и разгаря.

Ивана и Джена са си почти роднини, а не могат да се понасят. Певиците яко се изложиха с разприте си

Ивана и Джена са си почти роднини, а не могат да се понасят. Певиците яко се изложиха с разприте си

Докато пестеливата за пикантерии около личното си пространство Джена дълго криеше кой е новия й любим, след злополучния й годеж с американския плейбой Джино, връзката й вече излезе на светло.

След като Атанас-младши и поп фолк дивата живеят под един покрив, нищо скрито не остана около интимния й живот. От дълги години пък певицата на народа си има за любовник по-големия брат на барабаниста.

Наскоро Стоян Стоев излезе от затвора, където излежаваше три годишна присъда за разпространение на наркотици. След като го пуснали на свобода, Ивана отново го прибрала в дома си. Но това, че любят двама братя не правели отношенията между Ивана и Джена по-малко обтегнати.

Певицата на народа обвинявала чалга фурията за това, че я имитира. Тя беснеела, че гласовитката от Разград трупа слава на неин гръб. Освен това Ивана не можела да се примири, че Джена се изкачвала нагоре в кариерата си шеметно, а тя вече слизала оттам.

Определено как ли ще се почувстват двете, ако все пак родата се събере на празници, а Ивана и Джена не могат да се понасят. Дали ще попречат и на двамата братя да се виждат, подпитват зевзеци.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар