Джена се похвали във фейсбук

Джена се похвали във фейсбук за щастливото събитие в живота си. Пайнерката се сгоди за своя любим. Въпреки, че се упорито криеше връзката си със сина Атанас Колев, който е син на основателя на "Канарите", изпълнителката публикува тяхна обща снимка.

Това се случи след като Наско оповести в мрежата годежа им. Синът на музиканта написа, че е много щастлив от факта, че на ръката на любимата му жена вече има годежен пръстен. След написаното от него, пайнерката качи тяхна обща и снимка на годежния пръстен.

Бижуто с инкрустирани камъни и диамант, струва 20 000 лв, научи Хот арена. Напомняме ви, че Джена получи много по-скъп годежен пръстен от Джино. Нашенецът, който от години живее в Америка, купи на звездата пръстен за 50 000 долара. Месеци след като той предложи брак на изпълнителката, тя сложи край на връзката им. Джена не пожела да задържи пръстена и го върна на Джино веднага след като се раздели с него.

Брадърът преживя много тежко раздялата им. Той сподели във формата, че разстоянието се е оказало решаващо за връзката им. Джино категорично отказал да се прибере в България, а Джена съответно да зареже кариерата си у нас и да емигрира.

Около раздялата на звездата с брадъра се появиха множество спекулации. Тръгна слух, че тя редовно кръшкала на Джино у нас и той я зарязал заради това. В скандала се оказа замесен и брадъра Пламен Богданов, който призна, че има афера с известна фолк изпълнителка.

[caption id="attachment_466886" align="alignright" width="225"]Джена Джена показа годежния си пръстен[/caption]

Журналистът Антон Стефанов потвърди новината, че двамата за заедно, след което казаното от него беше цитирано от медиите.

Джена отрече тези слухове, но въпреки това разкри кой е мъжът до нея. Определено изпълнителката не си е губила времето през всички тези месеци. Доказателство за това е връзката й с Наско, който дори й предложи брак.