Щастливо събитие в живота на Джена (ФОТО)

Щастливо събитие в живота на Джена (ФОТО)
5 (100%) 1 vote

Джена се похвали във фейсбук

Джена се похвали във фейсбук за щастливото събитие в живота си. Пайнерката се сгоди за своя любим. Въпреки, че се упорито криеше връзката си със сина Атанас Колев, който е син на основателя на „Канарите“, изпълнителката публикува тяхна обща снимка.

Това се случи след като Наско оповести в мрежата годежа им. Синът на музиканта написа, че е много щастлив от факта, че на ръката на любимата му жена вече има годежен пръстен. След написаното от него, пайнерката качи тяхна обща и снимка на годежния пръстен.

Бижуто с инкрустирани камъни и диамант, струва 20 000 лв, научи Хот арена. Напомняме ви, че Джена получи много по-скъп годежен пръстен от Джино. Нашенецът, който от години живее в Америка, купи на звездата пръстен за 50 000 долара. Месеци след като той предложи брак на изпълнителката, тя сложи край на връзката им. Джена не пожела да задържи пръстена и го върна на Джино веднага след като се раздели с него.

Брадърът преживя много тежко раздялата им. Той сподели във формата, че разстоянието се е оказало решаващо за връзката им. Джино категорично отказал да се прибере в България, а Джена съответно да зареже кариерата си у нас и да емигрира.

Около раздялата на звездата с брадъра се появиха множество спекулации. Тръгна слух, че тя редовно кръшкала на Джино у нас и той я зарязал заради това. В скандала се оказа замесен и брадъра Пламен Богданов, който призна, че има афера с известна фолк изпълнителка.

Джена

Джена показа годежния си пръстен

Журналистът Антон Стефанов потвърди новината, че двамата за заедно, след което казаното от него беше цитирано от медиите.

Джена отрече тези слухове, но въпреки това разкри кой е мъжът до нея. Определено изпълнителката не си е губила времето през всички тези месеци. Доказателство за това е връзката й с Наско, който дори й предложи брак.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар