Дарина Павлова глези малката Алба

Дарина Павлова пръсна цяло състояние за коледни подаръци за малката Алба. Мадам Мулти е на седмото небе от щастие, откакто на бял свят се появи нейната първородна внучка.

Малкото момиченце се роди преди месец. То е плод на любовта на Венцислава Павлова с богатия ливанец Терек Микнас. Венцислава е първородната дъщеря на Илия Павлов. Въпреки, че Дарина Павлова не е нейна биологична майка, тя я обича като такава. Мадам Мулти се грижи за Венцислава малко след като тя навършила седем години. Под нейна опека щерката на Илия Павлов от Антоанета (дъщерята на генерал Чергиланов) е завършила няколко престижни колежа в чужбина.

В момента Венци живее в Дубай, където й нейният съпруг. Терек е с двойно гражданство - турско и ливанско. Въпреки, че произхожда от богато семейство, той е създал сам империята си без да разчита на помощта на родителите си. От малък Терек мечтаел за самостоятелност и имал амбицията да последва пътя на баща си и да постигне неговите успехи без ничия помощ.

В момента Дарина Павлова също е в Дубай. По повод коледните празници тя пътува до арабската страна, за да види внучка си. Щастливата баба пръсна цяло състояние за подаръци за малко момиченце.

[caption id="attachment_466880" align="alignright" width="254"]Дарина Павлова Дарина Павлова пръсна 50 бона за Алба[/caption]

Мадам Мулти отрупа Алба със скъпи подаръци, пише Хот арена, цитирайки  "България днес". Според запознати тя е пръснала най-малко 50 000, за да купи подаръци на внучка си. Изобилието от подаръци под коледната елха се вижда на фотоса, публикуван от мафиотската вдовица в мрежата. Едва ли сумата от 50 000 е проблем за нея. От бизнеса, който Илия Павлов й завеща, ежемесечно тя реализира приходи в размер на стотици хиляди долари.

Под снимката, която Дарина Павлова публикува в мрежата, тя пише, че Алба  най-големият й подарък за Коледа.