След драмата в ДПС: Лютви Местан се влошава

След драмата в ДПС: Лютви Местан се влошава
4 (80%) 2 votes

След драматичното развитие на събитията в ДПС, Лютви Местан закъса със здравето

След развоя на събитията в ДПС, бившият лидер на партията – Лютви Местан закъса със здравето. Унижощителната критика на почетния председател на партията смаза Лютви Местан. След съвещанието в сараите на Доган беше взето решение за отстраняване на политическия лидер от поста му.

Сбирката на партията се оказа злополучна за отстранения вече от поста си Лютви Местан. Както вече стана ясно, той загубил съзнание за кратко по време на речта на Сокола. Чувайки казаното от него, Лютви Местан пребледнял и започнал да усеща бодежи в сърдечната област, пише столичен ежедневник.

Пребледнелият като платно политик за малко да колабира. Съпругата му Ширин Местан, която била плътно до него, реагирала навреме и му подала чаша вода. Състоянието на политическия лидер се влошила след срещата.

Това, което повлияло за влошаване на здравословното му състояние било отношението на останалите членове на партията. След речта на Ахмед Доган останалите съпартийци обърнали гръб на Лютви Местан. Нито един от тях не размени и думичка с Местан. Това буквално смаза бившия лидер на партията.

След случилото се той е потърсил лекарска помощ. Специалистите установили, че политикът е прекарал микроинфаркт. На политика са предписани медикаменти за регулиране на сърдечната дейност.

Лютви Местан

Лютви Местан покосен от микроинфаркт

След драматичните събития Лютви Местан е под постоянно лекарско наблюдение и поддържа кондиция с медикаменти.

През последните дни се носи слух, че отстраненият от поста си политик подготвя държавен преврат. Факт е, че Лютви Местан не получи подкрепата от нито един от съпартийците си. Те дори не пожелаха да коментират отстраняването му. Всички подкрепиха единодушно решението на Ахмед Доган. Почетният председател обяви в медиите, че подобна съдба очаква всеки, който дръзне да изложи на риск сигурността на страната.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар