Отец Боян Саръев направи страховита прогноза за България

На фона на всички страховити прогнози за приближаващ Апокалипсис и война, отец Боян Саръев направи още една зловеща прогноза за България. Повод за пророчеството му стана случващото се в Родопска област. Отецът заяви в ефира на БНТ, че се влагат много средства за налагане на автономно управление на областта. Източник на всички тези средства е Турция.

Отецът допълни, че се задават тежки дни за България. Един ден всички ние ще се събудим в коренно различна държава. До неблагоприятния сценарий ще се стигне заради безхаберието на родните ни управници. Боян Саръев заяви, че в момента в България и по-специално в Родопска област се случва това, което се е случвало през Средновековието.

Той допълни, че е безсилен да се справи сам с тази ситуация, ако не получи подкрепата на родните ни управници и на българския народ. Отецът се оплака от равнодушното отношение на българската църква към каузата му. Още по-отчайващо е отношението на родните ни политици към делото му, които не обръщат никакво внимание на усилията на отеца да опази единството на християнската общност.

Свещеникът сподели, че за предпази България от страховития сценарий, са необходими и много средства, които той е невъзможно да осигури сам. Въпреки трудностите, отецът е категоричен, че ще продължи нелеката битка, както и да му струва това, пише БЛИЦ.

[caption id="attachment_466859" align="alignright" width="300"]Отец Саръев Отец Саръев направи страховито предсказание за България[/caption]

Предсказанието на отеца за Родопите не е единствената мрачна прогноза, дадена за този район, където преобладаващата част от населението принадлежи към турския етнос.

Столичани си спомнят предсказанието на известна врачка от столичния квартал "Овча купел", според която България я очакват тежки дни, тъй като Турция ще направи опит да присъедини към територията си областта до Пазарджик.