Нели Рангелова втрещи колегите си, Катя от Ритон не може да повярва!

Нели Рангелова втрещи колегите си, Катя от Ритон не може да повярва!
5 (100%) 1 vote

Хубавата Нели Рангелова не прилича на себе си, отбелязват всички!

Нели Рангелова определено е една от най-красивите ни естрадни звезди. Или поне беше, защото тези дни визията й стресна мнозина. Причината за това не е в годините – на Нели те изобщо не й личат, а в нейната нарастваща мания към пластичната хирургия.

На концерт в НДК певицата буквално втрещи публиката и колегите си с нова порция силикон, който направо щеше да избухне в пазвата й. Нели Рангелова така се е наляла, а деколтето й бе толкова щедро, че заплашваше да прелее директно в зрителите.

Нели Рангелова шашна всички с новата си визия

Нели Рангелова шашна всички с новата си визия

Този път вече поне е ясно едно – първенството по надареност е тотално иззето от дългогодишната призьорка Катя от Ритон и връчено на колежката й Нели Рангелова.

„Катето едва ли ще може да повярва, но това трябва да се види. Отиде й славата на най-пищна певица на естрадата. Нели я би по точки и още как. Сега само да гледа Здравко да си опази, че Нелито доста го кльопаше преди години“, смеят се техни познати от бранша.

В действителност припомняме, че навремето се носеше слуха за апетитите на Нели Рангелова към Здравко Желязков и непоносимостта й към Катя Михайлова.

Близки до тях хора твърдяха, че всеки път, когато тримата се събирали на партита или концертни изяви, Нели гледала постоянно да е около Здравко от Ритон, а хубавата му съпруга Катя не можела да сдържи ревността си.

За нещо повече от флиртове между двамата обаче, така и не се чу, макар че, както казват старите хора – знае ли се кой какво, кога и с кого прави. Днес Нели Рангелова е щастлива с половинката си, заради която явно и честичко прибягва до услугите на пластичната хирургия.

Освен силикона, тя очевидно е наблъскала и лицето си със солидна доза ботокс, тъй като по време на концерта едва успяваше да се усмихне.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар