Приятели на Ненчо Балабанов в шок, не могат да го познаят!

Приятели на Ненчо Балабанов в шок, не могат да го познаят!
5 (100%) 1 vote

Ненчо Балабанов съвсем полудя, наду се като паун, комунтират свидетели!

Ненчо Балабанов се е взел на сериозно и напълно се е променил. Никому неизвестният допреди няколко години актьор вече осребрява споходилата го слава. Безспорно 2015 година ще се окаже най-успешната в кариерата му. Или поне ще даде старт на бързото му развитие.

Комикът Ненчо толкова се е самозабравил, че е отсвирил старите си приятели. Заради парите и кариерата имитаторът на Бойко Борисов отхвърли и любовта на певицата Йоанна Драгнева. Двамата дори бяха стигнали до годеж и през лятото на следващата година планираха романтична сватба на брега на морето.

Ненчо Балабанов не е същият човек като преди, славата го прамени

Ненчо Балабанов не е същият човек като преди, славата го прамени

Но изведнъж сполетялата го слава направи Ненчо Балабанов пресметлив циник, клатят укорително глава и неговите колеги. Той вече е почитател на скъпите мотори, най-съвременните джаджи, с които се фука с финансов просперитет.

За раздялата си с певицата Ненчо обясни дипломатично, че приятелката му е прекрасен човек. Но всеки работил здраво над кариерата сии затова вече не отделяли време един за друг, което довело до естествено разпадане на връзката им.

Негови познати обаче разкриват, че заради славата и парите Ненчо Балабанов вече се оглеждал за жена, която да подхожда на звездния му статус и затова с лека ръка отхвърлил любовта на Йоанна.

Актьорът ще запомни 2015 година с много успехи. Той стана фаворит на шоуто „Като две капки вода”. Победата не само му спечелила симпатиите на продуцента Маги Халваджиян, но той щял да стане и един от господарите на ефира, като водещ.

Три спа хотела искали смешникът в новогодишната нощ във Варна. Заради популярността си той вдигнал хонорара си на три бона. Преди това седмица ще обикаля из троянския балкан и ще весели гостите на хотели там срещу два бона на вечер.

Заради пари Ненчо Балабанов дал гръб на много стари приятелства. Всеки ден той пресмятал във финансови постъпления и нямал време за старите си авери. Зад гърба му вече са бедните години, когато оцеляваше само с една заплата. Сега вече има много и не иска да ги дели с никоя жена, шушукат зад гърба му негови близки.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар