Лютви Местан предаден от любовницата си

Гласувайте за статията

Любимата на Лютви Местан Мариана Георгиева не го последва, горещата муза на вече бившия лидер на ДПС не напусна парламентарната група на партията

Любовницата на Лютви Местан не се обяви за независим депутат. Тя предпочете да запази позициите си в групата на ДПС, а не да се обяви в защита на своя покровител.Лютви Местан и Мариана Георгиева

Мариана Георгиева бе ръководител на министерството на младежта и спорта в правителството на Пламен Орешарски. Обществена тайна е, че Лютви Местан й осигури този престижен пост по времето, когато БСП и ДПС управляваха в коалиция от май 2013 година до август 2014 година.

Оказа се, че Мариана Георгиева предпочита спокойствието и няма да последва верните съратници на Лютви Местан Хюсеин Хафъзов, Шабанали Мехмед, и Айдоан Али. Те се обявиха за независими депутати, с което протестират срещу свалянето му от лидерския пост и изключването му от партията, пише slava.bg.

И ако всички очакваха любимата на Лютви Местан да ги последва, то изненадата бе голяма когато това не се случи.

Госпожа професорката бе забелязана в доста къс тоалет невъзмутимо да излиза от бутик Тренд бокс, пишат от 19min.bg. Любовницата на Лютви Местан е вярна на своите навици и едва ли случилото се с него в последните дни може да ги промени.

Преди време медийно бе огласена горещата връзка на Лютви Местан с професор Мариана Георгиева. Дори в най-гледаното вечерно шоу на Николета Лозанова „Папараци“ нарекоха съпругата на Местан „бивша“. Това е достатъчно доказателство за топлите отношения между двамата.

Е победителите ги следват, а свалените от власт не са интересни. С тях можеш да си докараш само неприятности и никакви облаги.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар